Pineapple vacation / 2


idannaKoh Lantalla olon aikana käytiin oman rannan lisäksi katsastamassa Diamond Cliff beach, Long beach ja Klong Nin beach. Kameraa oli tosi huono kantaa tuolla kuumuudessa mukana, joten kuvia näistä aika huonosti löytyy. Sen sijan GoPro mulla oli kyllä mukana, joten videomateriaalia on sitten jossain vaiheessa myöhemmin luvassa.

Lantalla vuokrattiin yhdeksi päiväksi skootterit, joilla päästiin helposti ja halvalla liikkumaan. Siinä samassa tuli koettua ensimmäistä kertaa vasemmanpuoleinen liikenne ajajan roolissa ja loppujen lopuksi koettiin se jopa totaalisessa kaatosateessa. Joka päivälle säätiedotus lupasi ukkosta, mutta eipä sitä kauheesti näkynyt. Sinä päivänä kuitenkin kun skootterit vuokrattiin oli poikkeus ja oltiin hyvää vauhtia matkalla kohti resorttia kun sade alko eikä sitten jaksettu jäädä odottelemaan. Päämäärään selvittiin vaikkakin aika märkinä.

Matkalla sattui muitakin kommelluksia nimenomaan Lantalla ollessa: Saraa poltti meduusa ja mä kävin sairaalassa nestehukkaa hoitamassa. Sara selvisi onneksi ilman suurempia toimenpiteitä ja mäkin tervehdyin, kun sain oikeenlaisia lääkkeitä. Tulipahan kuitenkin Thaimaalainen sairaalakin koettua. Loman mysteeriksi kuitenkin jäi miten Anna selvisi ilman suurempia tapaturmia.
Koh Lantalta jatkettiin matkaa Koh Phi Phin kautta Krabille, joista seuraavassa postauksessa...

Comments

  1. Ihania kuvia! Noi maisemat ovat niin upeita :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Post a Comment