Pineapple Vacation / 111. päivä keskiviikkona oli tällä kertaa mun viimenen työpäivä, koska 12. päivä oli lähtö Thaimaaseen Annan ja Saran kanssa. Tätä matkaa oli jo kauemmin pyöritelty meiän mielessä millon milläkin kokoonpanolla ja aina välillä se tuotiin esille. Marraskuun puolessa välissä Anna tuli meille (Sara on mun kämppis) ja saatiin vihdoin aikaseksi ostaa lentoliput. Sen jälkeen valmistelut lähtikin hyvin pyörimään.

Finnairin suora lento Bangkokkiin, siellä yksi päivä ja seuraavana aamuna Thai Lion Airin lento Krabille. Tota jälkimmäistä lentomatkaa mä henkilökohtasesti odotin vähän varautuneesti, koska olin paljon huonoja tarinoita siitä kuullut. Lento kuitenkin osoittautui erittäin hyväksi vaihtoehdoksi. Kaikki toimi niin kun pitikin ja oltiin ennen kun huomattiinkaan jo Krabilla. Krabin lentokentältä otettiin taksi Koh Lantalle ja illalla päästiin lopulta perille kohteeseen. Ensimäisenä iltana hotellin ravintolassa tilattiin todella ananaspainotteista ja paljon myös kokonaisista ananaksista koostuvaa ruokaa, joten loma sai nimityksen Pineapple Vacation.

Seuraavat kuusi päivää majotuttiin Lanta Island Resortissa Klong Dao Beachilla. Se osoittautu erittäin hyväksi sijainniksi. Ranta oli todella kiva ja suht rauhallinen. Laaja valikoima erilaisia syömismahdollisuuksia oli ihan vieressä ja päästiin helposti liikkumaan muillekin rannoille.
Tulossa on vielä kaksi postausta, joissa on lisää kuvia Koh Lantalta ja muista kohteista, joissa matkan aikana kierrettiin. Tulossa on myös video reissusta, joten stay tuned.

Comments