San Francisco 12/-16, osa 1

Joulukuun ensimmäinen postaus, kuten myös mun joulukuun alku oli, on tänä vuonna kaikkeen muuhun kun jouluun liittyvä. Teemana on nimittäin mun viime viikon reissu Kaliforniaan, San Franciscoon. Slush järjesti kolmen eri kylteriainejärjestön kanssa kyseisen excun ja meidän onneksi Warrantti (Vaasan kylteri ainejärjestö) oli Enklaavin (Lappeenranta) ja Boomin (Tampere) kanssa mukana. Lähettiin matkaan Helsingistä maanantaina 28. päivä suoralla lennolla San Franciscoon. Lento kesti 10 tuntia 50 minuuttia ja se meni kyllä yllättävän nopeesti. Mulle kävi tuuri ja mun vieressä sattu olemaan tyhjä paikka. Periaatteessahan olis kannattanu nukkua, koska oltiin San Franciscossa paikallista aikaa 16:40, mutta enhän mä tietenkään saanut unta. Ensimmäisestä päivästä tai oikeestaan illasta San Franciscossa selvittiin väsyneenä mutta päästiin kuitenki jo heti kohtuu hyvään unirytmiin.


Kokonaisuudessaan meiän San Franciscossa olo aika oli 5 päivää, joka etukäteen tuntu tosi lyhyeltä ajalta, mutta oli siinäkin puolensa. Kun tiedostettiin kokoajan päivien hupeneminen, tehtiin myös kokoajan jotain ja käytettiin kaikki mahdollinen aika hyväksi. Ehdittiin ton vajaan viikon aikana nähdä...Golden Gate, joka myös käveltiin yli ja nähtiin matkalla delfiinejä ja merileijonia.

Victoria's Secret, joka mun on pakko mainita ihan vaan sen takia, että kävin ekaa kertaa enkä pettynyt. Siellä kyllä tiedetään miten tarjotaan hyvää palvelua.

Idean, jossa käytiin yritysvierailulla. Heillä oli San Franciscossa tosi siistit toimitilat, mutta mun suosikki oli kyllä konttorikoira.China Town, joka nähtiin tosin vaan bussista, mutta siitä sai hyvän läpileikkauksen kaupunginosasta sen läpi ajellessa. Bussimatkankin voi sinäänsä laskea kokemukseksi, koska ihan omatoimisesti liikuttiin siellä julkisella liikenteellä. Toinen busseista sattu olemaan myös sähköbussi, joita näky katukuvassa paljon.

Vive La Tarte ja Focaccia, joissa käytiin molemmissa aamupalalla. Sen lisäksi, että mun syömä croisantti oli ihan taivaallisen hyvää, Vive La Tartessa oli myös sisustus kohdallaan ja heidän kahvila oli ihan todella hieno ja viihtyisä. Vive La Tarte löytyy Instagramista nimimerkillä @vivelatarte. Focacciasta sai ehkä vähän paremmin aamupalaksi sopivan ratkaisun, joten siellä käytiin kahtena aamuna pyörähtämässä. Erittäin hyvää purtavaa oli sielläkin.

Nordic Innovation Housella käytiin tutustumassa Piilaakson menoon. Oli kyllä siistiä kuulla vähän miten kaikki siellä toimii ja millä asenteella hommia tehdään. Toi vierailu sai myös vähän miettimään mitä pohjoismaalaisuus ulkomailla tarkoittaa ja miten sitä voidaan hyödyntää.
to be continued...

Comments