Piristystä pimeyteen

Alkaa olla pikkuhiljaa suurin osa dediksistä takana ja voin alkaa toden teolla odottaa ens viikon San Franciscon reissua tai vaihtoehtosesti voisin myös ihan 100% alkaa keskittyä jouluun. Oon syönyt tähän mennessä jo niin paljon joulutorttuja ja kuunnellut niin monta joulubiisiä, että taidetaan olla jo viime vuoden koko joulun tasolla. Lumet on lähtenyt jo kauan sitten ja joulufiiliksen ylläpito näyttäis olevan hyvä tapa piristää näitä pimeitä päiviä. Tykkään kyllä joulusta niin paljon!! Kieltämättä myös toi tuleva reissu jaksaa piristää ja hyvät kaverit ja siskon vierailu Vaasassa... Kyllä tästä pimeydestä taas selvitään kun kokoajan on jotain kivaa tekemistä luvassa.

Seuraavat kuvat on yhdestä kivasta tekemisestä, joka oli eilen. Lähettiin siskon kanssa kuuntelemaan VES Talksia, jossa Mikko Kuitunen Vincitiltä oli pääpuhujana.

WHATWHATWHAT!! Mitä Bloggerille on tapahtunut? Mun blogiurani aikana se ei oo kertaakaan muuttunut ja nyt se sitte muuttu. En enää osaa sopeutua tälläseen muutokseen.

Comments