Warrantin 27. vuosijuhlat

Vujuilut on vujuiltu ja sillis har börjat. Kirjottelin postauksen jo fiiliksistä just ennen kun lähdettiin tyttöjen kanssa kohti ravintola Waskiaa ja Warrantin vuosijuhlia nurmerolla 27. Ja niin se ilta vaan oli just niin hieno ja kiva kun odotinkin. Kaikki oli niin nätteinä ja komeina ja tunnelma oli sen mukainen. Kuunneltiin puheita, laulettiin laualuja, syötiin ihan älyttömän hyvää ruokaa ja juotiin hienostuneesti. Illalla matka jatku minnekäs muuallekaan kun Fontanaan ja siellä sitten jatkettiin. Ja jos vielä senkin jälkeen oli voimaa niin lähdettiin jatkojen jatkoille. Tätä kirjottaessakin vähän mietin, että miten ikinä jaksoin?! Mutta kyllä sitä energiaa jostain vaan sillon yölläkin vielä löyty.

Seuraavana päivänä luvassa oli sillis eli silliaamiainen. Bussikyydillä paikalle ja juhliminen jatkuu vähän erilaisissa merkeissä haalarit jalassa. Sillikseltä ei oo valitettavasti vielä kuvia julkastu, joten niitä ei nyt sitten oo tarjolla, mutta enpä tiiä kuinka moni siinä vaiheessa oli enää kauheen kuvauksellisessa kunnossa.

Ollaan kavereiden kanssa oikeen ihmetelty, että kuinka hyvin koko vujuviikonloppu meni. Kaikki suju niinkun pitikin ja tuntuu, että ollaan eletty sellasessa onnellisessa kuplassa vaan koko kaks päivää. Nyt kun on kohta pari viikkoa sitten vujuista selvitty niin voin sano, että odotan kyllä jo innolla ens vuotta!

Comments