Elämä hymyilee
Oon koko loppuviikon ollut vähän joka puolella ja kaikki meni muuten ihan loistavasti, mutta eilen jätin koneen Saloon. En ymmärrä miten niin voi käydä. Mulla on tässä koneella niinkun oikeestaan kaikki, joten shokki oli aikamoinen kun Porin kohdalla tajusin ettei sitä olekaan mukana. Sen paniikin jälkeen laitoin kaikille mahdollisille kamuille viestiä ja NYT ON KONE TAAS MULLA!! Tästä lähtien alan kyllä vähintään tallentamaan kaikki tärkeät tiedostot niin, että pääsen niihin käsiksi ilman omaa konettakin.

Tänään aamulla lähettiin Saran kanssa hyvissä ajoin liikkeelle ja otettiin vähän kuvia. Toi on kyllä yks mun lemppari tapa kuvailla. Lähdettiin vaan kameran kanssa ja mentiin ihan fiiliksen mukaan just sinne kun huvitti. Kaikki paikatkin tuntuu olevan niin nättinä nyt kun on kauniin värisiä lehtiä.

Tuntuu, että koko elämä vaan hymyilee kun olin niin lost ilman konetta. Olis varmaan pitänyt bucketlistiin laittaa ilman konetta selviäminen kännykän sijasta.


Comments

 1. Tykkään sun blogista ihan super paljon, ja varsinki sun kirjotustyyli iskee muhun jotenki tosi vahvasti!

  Siksi mä haluaisinkin haastaa sut No Fear - haasteeseen, jonka löydät alla olevasta linkistä. Ois ihan mahtavaa, jos saataisiin yhdessä vietyä tärkeää asiaa eteenpäin <3

  http://iinaemiliasd.blogspot.fi/2016/10/no-fear-haaste.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)

   En oo toosi pitkään aikaan edes nähnyt yhtäkään haastetta missään blogissa. Tulee ihan bloggauksen ensimmäiset vuodet mieleen tässä :D Jos vaan löydän aikaa niin voisin kyllä katsoa mitä saisin ton haasteen tiimoilta aikaseksi :)

   Delete

Post a Comment