Bucket list vuodelle 2016


Katottiin edellispäivänä siskon kanssa New Year's Eve -leffa ja siitä inspiroituneena tulin siihen tulokseen, että voisin ryhtyä villiksi ja tehdä mun oman bucket listin vuodelle 2016. En muista ikinä tehneeni edes yhtä uudenvuoden lupausta, mutta ehkä senkin on nyt aika muuttua. New year, new me vai miten se meni... Koitin valita jotain konkreettisia niin, että voin vuoden lopussa ihan oikeesti tarkastaa miten oon tehtävässäni suoriutunut, ja jotain tarpeeksi helppoja, että voin oikeesti toteuttaa ne.

Vuoden 2016 aikana aion...

1. Puhua ruotsia ruotsia äidinkielenään puhuvan henkilön kanssa. Mun kämppis tosiaan puhuu ruotsia ja vaikka en oo hänelle vielä ikinä ruotsia puhunutkaan en aio laskea häntä mukaan tähän kohtaan. Vähän haastetta.

2. Syödä sushia. Joskus Eve on laittanut mut syömään puolikkaan sushin, mutta sen jälkeen ei kertaakaan tullut syötyä. Nyt pitäis päästä joskus ihan tosissaan maistamaan miltä se maistuu.

3. Päivittää jokasen sosiaalisen median profiilikuvaksi vuonna 2016 otetun kuvan. Oon ehkä maailman surkein ottamaan itsestäni kuvia ja vielä kaks kertaa surkeempi päivittämään minkään käyttäjän profiilikuvaa. Tällä hetkellä esim. mun Twitter kuva on 2013 kesältä ja Youtuben profiilikuva sitäkin vanhempi. Edistystä olis, että mikään profiilikuva ei olis ainakaan yli vuotta vanha.

4. Katsoa vuodesta 1990 lähtien jokaisena vuonna julkaistu elokuva. Katon tosi vähän vanhoja leffoja enkä ole kauheen montaa mua vanhempaa leffaa nähnyt. Toivottavasti vuoden lopussa tilanne on toinen.

5. Kutoa jotain ja tehdä se valmiiksi asti. Mulla on paljon erilaisia villasukka- tai kaulahuiviprojekteja, jotka on jäänyt kesken. Olis kiva joskus saada jotain valmiiksi asti.

6. Saada tehtyä spagaatin. Oon nykyään ihan tosi kankee ja en tykkää siitä yhtää. Säbäkin vois sujua paremmin jos olis vähän notkeempi. Tähän voiskin sanoa yleisesti notkeuden, mutta spagaatti on helpompi mittapuu tähän kohtaan.

7. Elää päivän ilman kännykkää. Mun on vaan pakko kokeilla pystynkö siihen.

8. Kattoa kaikki High School Musicalit. Oon joskus nähny niistä koulussa pätkiä ja ehkä jonkun niistä jopa kokonaan, mutta mulla ei oo oikeen mitään käsitystä mitä niissä tapahtuu. Yleissivistyksenkin vuoksi olis hyvä, että katon ne kaikki oikeessa järjestyksessä ja kokonaan.

31.12.2016 voidaan sitten tarkistaa miten oon onnistunut.

Comments

 1. Julia mä voin osallistua kohtiin 2 ja 8!!! Opetan sut rakastaan sushia ja yks mun salaisia paheita on hsm-leffat, ne kun oli silloin enemmän Ellan ikästen juttu XDXD

  ReplyDelete
  Replies
  1. KÄY!! Ole hyvä vaan, koska tässä on sulle hyvän (teko)syy ensinnäkin syödä sushia yhen kerran enemmän ja toiseks kattoa hsm-leffat yhtään häpeilemättä ;)

   Delete
 2. Tsemppiä venyttelyn kanssa !! Ja mahtavaa, että oot halunnut ottaa itselles tavoitteita tälle vuodelle ja vielä nimenomaan tälläisiä konkreettisia, eikä vain "ole positiivisempi" tai "venyttele enemmän" :D Olisimpa itse yhtä hyvä asettamaan tavoitteita...

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Siitä vaan haastat ittes miettimään niin kyllä löydät varmasti sulleki sopivat tavotteet!

   Delete

Post a Comment