Viime viikon kertaus

idnacho
Pitkästä aikaa kuulumisia. Täytyy oikeen miettiä mitä kaikkea viime postauksen jälkeen on tapahtunut. Yks ainakin aika iso muutos, joka on itseasiassa tapahtunut jo ennen viime postausta on, että alotin vihdoin täällä Vaasassa säbän pelaamisen. Vaikka oon ehtinyt vasta kaksissa harkoissa käydä ja siltä kyllä näyttää, että sinne jään. Kaikki on tosi avoimesti ottanut uuden pelaajan mukaan, eikä oo yhtään sellanen "ylimääränen" olo kun joskus uutta harrastusta alottaessa voi tuntua. Tässä tapauksessa pelkäsin sitä ehkä vähän normaalia enemmänkin, koska ainut yhteinen asia kaikkein kanssa on vaan se säbä. Salossa sentään voitaisi jonkun kanssa ehkä tuntea kaverinkaverin kautta ennestään tai edes tietäisin jonkun muun paikan kun keskustan tältä alueelta.
Viime viikko alkoi mielenkiintosissa merkeissä Wallitukseen (meidän ainejärjestön hallitukseen) hakevien haastatteluilla, joista Idan ja muun Wykyzinen somequeenit porukan kanssa parhaamme mukaan oltiin puol yhdeksään asti koululla Wykyzinen twitteriin tweettailemassa. Sen jälkeen seuraavana päivänä sitten oli Warrantin syyskokous, jossa päästiin äänestämään meille uusi hallitus. Ymmärrän, jos monen mielestä tapahtuma voi kuulostaa vähän tylsältä, mutta uskokaa pois sitä se ei ollut. Kun siellä oli tuttuja hakijoissa ja oli edellisenä päivänä saanu selkeän mielikuvan kenet omaan hallitukseensa laittais, oli ihan tosi mielenkiintosta seurata, ketä sinne lopulta pääsi. Siitä sitten keskiviikkona järjestettiin UV-bileet meidän vakkari baarissa eli Fontanassa. Tapahtuma oli tosi onnistunut ja saatiin Warrantin projektijaoston järjestämässä etkotapahtumassa myös ihan sika upeita uv-värimaalauksia. Perjantaina taas järjestettiin VESO:n (Vaasan eteläsuomalainen osakunta) pikkujouluristeily, joka oli samalla myös PeIsKä-risteily muille opiskelijoille. Siellä oli mm. Turun kauppiksesta tosi paljon porukkaa, joten oli tosi kiva päästä tutustumaan heihinkin. Lauantaina jäin risteilyltä vielä Turkuun ja sunnuntaina sitten palauduin takaisin Vaasaan. Aika tapahtumien täyteinen viikko siis takana.
Eilinen meni lähinnä siivoillessa, rästissä olevia sarjoja katsellessa ja kävin mä koulullakin piipahtamassa, vaikka luentoja meillä ei ollu. Illalla sitten oli pieni joukkoepalaveri, jonka jälkeen nukkuminen kyllä maistu. Tä aamu ei ollutkaa sitten ihan niin kiva päivä, koska heräsin ihan kauheessa flunssassa, josta eilen ei vielä ollut mitään tietoa. Nyt tä päivä onkin sitte sujunu sellasessa nenäliinapilvessä. Koululle oli pakko mennä, joten menoa tä tauti ei vielä kauheesti päässy hidastamaan. Illalla vielä Ella tuli käymään ja tehtiin kuvissa näkyvää tacosalaattia ja katottiin Begin Again, joka on kyllä edelleen yks ihan mun ehdoton lemppari leffa. Kannattaa kattoa, jos ei oo vielä nähnyt.
Nyt suuntaan taas nukkumaan ja huomenna toivon, että olo ei oo ainakaan tän päivästä huonompi.

Comments