Enkkua ja glögi-ilta

Tänään kannoin kameraa mukana koko päivän, joten pari kuvaa tästä päivästä. Aamulla oli pakko kävellä koululle, koska pyöräily tuolla oli ihan mahdotonta. 25min kävelymatkan aikana ehti hyvin ihailla näitä kauniita maisemia, joista todellakin nautin ihan täysillä. Koulussa kävin lähinnä syömässä, jonka jälkeen lähettiin Hennan kanssa heille suunnittelemaan meiän englannin esitelmää. Vaikka me sitä ahkerasti tehtiin, ei päästy kun about puoleen väliin. Huomenna on siis luvassa jatkoa tälle puuhalle. Hennan kämppä oli niin ihanan tunnelmallinen, että oli pakko napata pari kuvaa. Rakastuin ennen kaikkea kuvissakin näkyvään alkuperäiseen seinään.

Hennalta sitten lähdettiin Leipikselle Warrantin Wiiniklubin glögi-iltaan, jossa oltiin todistamassa, kun Siiri pääsi Wiiniklubin hallitukesen. Tilaisuudessa juotiin glögiä ja syötiin pipareita ja erilaisia juustoja eli aika täydellistä. Valitettavasti mun piti kuitenkin lähteä sieltä aika äkkiä, koska kouluhommat odotti kotona. Jos totta puhutaan niin ne odottaa edelleen, en vaan oikeen saa sellasta tehtyä kun haluisin, joten pieni tauko oli tarpeen.
idwiiniklubi

Comments

  1. Kiva ku oot alkanu postaa useammin! Ois selkeämpää luettavaa, jos selittäisit vähän noit sun käyttämiäs yliopistosanastoja, et lukijat pysyis kärryillä sun jutuissa (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mustaki! On vähän menny aikaa, että on päässy taas tähä postailuun paremmin kiinni :) Koitan parhaani mukaan, mutta toisaalta taas musta tuntuu, että ne alkaa pikkuhiljaa jo ärsyttääkin. Laitan tästä eteenpäin useemmin :)

      Delete

Post a Comment