Tulevaisuuteen tutustumassa

Opiskelujen alku alkaa uhkaavasti lähestyä, joten lähdettiin eilen iskän, äitin ja Even kanssa tutustumaan minkälainen kaupunki ja solu mua Vaasassa odottaa. Olen erittäin tyytyväinen. Kaupunki ja varsinkin yliopiston alue teki muhun kyllä ihan uskomattoman vaikutuksen. Kyllä Suomessa voikin olla nättiä. Niihin maisemiin ei ollenkaan kyllä haittaa muuttaa. Myös solu oli paljon hienompi kuin odotin. Mulla on ollut vähän negatiiviset fiilikset siitä, koska olisin kuitenkin mielummin halunnut yksin asua. En myöskään oo kuullut kauheesti hyvää Olympian asunnoista, mutta päätin nyt kuitenkin antaa sille mahdollisuuden ja luoda omat mielipiteeni. Jos siellä puolella ruutua, on jollain hyviä kokemuksia tai vinkkejä solussa asumiseen otan niitä mielelläni vastaan.

26. päivä alkaa ohjelma, joten näillä näkymin 24. päivä olis muutto Vaasaan luvassa. Kieltämättä jännittää kyllä vähän niin kauas lähteminen, mutta Vaasan kauppiksen ainejärjestön lehden tarkan lukemisen jälkeen uskon kyllä viihtyväni ihan täydellisesti tuolla.

Comments

 1. osaatko neuvoa minkä levyinen blogin tarvisi olla, jotta 800px levyiset kuvat saisi tekstin kanssa yhtä leveiksi, tai ettei teksti menisi ainakaan kuvan reunojen yli?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riippuu täysin sivupalkin/palkkien leveydestä, mutta yleensä joku about 1200px.

   Delete
 2. Mäki oon tuleva olympialainen (tai mulla on jo kyllä kämppä siellä, ei vaan tietoo millo saan itteni sinne raahattua..). Itekki kuulin kaikkee kamalaa siitä, mutta ei se nyt niin paha oikeesti voi olla, tuntuu että vanhempi väki levittelee juttujaan ku ulkomaalasii asuu siellä niin paljon :-D Mut hyvin se tulee meneen varmasti molemmilta! Mua jänskättää eniten muutossa se et miten sovitaan kämppiksen kaa asioista: kaverit, keittiön kaapit&jääkaappi ja kaikki muu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon miettiny ihan samoja juttuja! Solussa asuminen on mulle vielä yksi iso mysteeri, mutta kyllä se siitä nopeesti selkenee...toivottavasti. Mutta ihana kuulla, kun joku muu miettii täysin samoja asioita. Kyllä me selvitään! :)

   Delete

Post a Comment