Budva part twoBudvan vanhasta kaupungista löydettiin viimesenä iltana paljon kaikkia ihanan tunnelmallisia ravintoloita, joissa ehdottomasti haluun käydä, jos joskus sinne vielä uudestaan pääsen. Kuvat kuitenkin vähän aikasemmin viikolta, kun käytiin ihan päivän valossa tutustumassa vanhan kaupungin kapeisiin katuihin.

Meiän ruokavalio tuolla koostu aika paljolti erilaisista pastoista. Mereneläviähän siellä olis pitäny syödä, mutta jotenkin aina pääty siihen tuttuun ja turvalliseen pitsaan tai pastaan.

Old Fisherman's Pub oli ehdottomasti yks parhaista ruokapaikoista, missä syötiin. Erinomaiset ruuat, paikallisen tasoiset hinnat ja sen lisäksi se oli ihan pienen matkan päässä meiän kämpästä. Perfect!

Toinen ranta jossa käytiin oli Sveti Stefan ja se olikin vähän pidemmän matkan päässä. Sinne me kuljettiin bussilla hintaan 1,5€ ja matka kesti noin puoli tuntia. Tykkäsin tästä rannassa jotenkin enemmän kun siitä edellisestä Hawaii saaren rannasta. Asiaan saatto kuitenkin vaikuttaa myös, että aurinkotuolit oli pari astetta hienompaa luokkaa ja maksettiinkin niistä sen mukasesti vähän enemmän.

Siinä taustalla näkyy vähän Kotorin vanhaa kaupunkia, johon käytiin yhtenä iltana tutustumassa.
ps. Tässä kuvassa näyttäis edesmennyt muna olevan vielä tallella.


Ja niin me sitten keskiviikkona palattiin takaisin Kroatian kautta Suomeen. Ihana lomaviikko takana ja kiitos tytöille ihanasta viikosta <3

Comments