Long time no see

Tässä on tosiaan jo pari viikkoa ehtiny kulua viime postauksesta, joten nyt on jo korkee aika tulla kertomaan kuulumisia...
Mulle kuuluu oikeestaan aika hyvää. Elämä on tosi yksinkertasta, koska kaikki mitä teen on pääsykokeisiin lukemista. Haen kauppakorkeaan, joten taloustiede, johtaminen ja markkinointi, liiketalous ja talousmatikka vie tällä hetkellä mun kaiken ajan. On vähän pelottavaaki välillä, kun ei muista tehneensä mitään lukemisen lisäksi, koska ei yksinkertaisesti ole. Toivon kuitenkin, että tästä kaikesta on jotain hyötyä. Moni on sanonu, että suoraan lukion jälkeen opiskelemaan pääseminen varsinkin suuriin yliopistoihin on tooosi vaikeeta. Oon kuitenki ite päättäny, että ajattelemalla etten pääse en ainakaan pääse:
Pääsykoe on 3.6., jonka jälkeen lupaan postata ainakin kolme kertaa viikossa.

Jos mun touhuja haluu enemmän seurata, kannattaa siirtyä snapchatin ihmeelliseen maailmaan. Oon laittanu snapchatin nyt silleen, että mun mystoryt näkyy kaikille ja sieltä mut löytää nimellä juliaehr. Tällä hetkellä mun mystorystä löytyy esimerkiks viime yön ulkoasuprojekti, joka onnistu venymään viiteen asti.

Comments

 1. Haetko turkuun ? Entä mitä aineita kirjotit ylppäreissä ? Tsemppiä :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haen Helsinkiin. Kirjotin äikän, pitkän matikan, pitkän enkun, keskipitkän ruotsin, terveystiedon ja yhteiskuntaopin :) Kiitos!!

   Delete
 2. Mäkin oon hakemassa kauppakorkeaan! Mihin kaupunkiin meinaat? :) ja kuinka paljon luet suunnilleen päivässä? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helsinki on ykkösenä. Riippuu tosi paljon päivästä, mutta keskiarvo ehkä 4 tai 5 tuntia aktiivista lukuaikaa päivässä. Käyn myös valmennuskurssilla, jota en tohon lukuaikaan laske. Mites sulla? :)

   Delete
  2. Ouluun haen ja en oo millään valmennuskurssilla, mutta joku 5-6h tulee luettua tällä hetkellä :D täytyy alkaa kyllä kiristämään vähän lukutahtia että pääsisi sisään!

   Delete
  3. Ei sillä lukuajalla sinäänsä niin paljon merkitystä ole, kunhan lukee kunnolla ja ajatus kokoajan mukana :) Ouluun vähän helpompi päästä kun Helsinkiin, joten tohon verrattuna mulla taitaaki olla jo kova kiire :s

   Delete
 3. kiva kuulla sinusta ! onko sinulla hyvin selkeät suunnitelmat jatkon suhteen? toiveita mihin kaupunkiin haluaisit opiskelemaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainoot suunnitelmat oikeestaan on, että Helsinkiin ja kauppakorkeaan :D Sitä pidemmälle en oo vielä suunnitellu...

   Delete

Post a Comment