Vuohenjuustosalaatti

Luettiin eilen Even kanssa matikkaa ja, koska Eve pääsi vasta mun jälkeen koulusta, päätin tehdä meille jotain hyvää ruokaa. Meillä kun on aina matikkapiirien painopiste siinä syömisessä. Päädyin tekemään vuohenjuustosalaatin ja siihen curry-appelsiinikastikkeen. Ohje jota vähän sovelsin löyty Hellapoliisi.fi-sivuilta. Ohjetta muutin sen verran, että laitoin chevren salaatin päälle paahtoleivän kanssa. Laitoin siis paahtoleivän päälle viipaleen chevreä, jonka päälle laitoin hunajaa ja pippuria ja se uunin ylätasolle 225 astetta ja n. 10 min.
Ton ohjeen ehdoton kohokohta oli curry-appelsiinikastike, johon rakastuin ihan totaalisesti. Helppo tehdä ja ihan älyttömän hyvää!


Comments

 1. Ihanan näköistä salaattia! <3 nam!
  P.S Voisitko käydä piakkoin vastaamassa askissa mun laittamaan kysymykseen liittyen sivuihin ja viivoihin jotka tulis niiden ylä ja alapuolle! :D

  ((Hei oisin super kiitollinen jos vastaisit pian! :-) Miten saa html koodin kautta lisättyä blogin sivujen ympärille tälläset viivat: http://essi-bltn.blogspot.fi mitkä tuolla blogissa on ? :-)))))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli sen makustakin! <3 ja vastailen sitä mukaa kun kerkeen :)

   Delete

Post a Comment