Synkkiä aikoja

Tänään on synkkä päivä. Sen huomaa jo katsomalla ulos, mutta totesin sen myös kun pääsin koulusta kotiin. Nimittäin mun kamera meni rikki tänään. Kun sen tajusin, tuli heti vähän yksinäinen olo. Mun ja mun ensimmäisen oman kameran yhteinen taival päättyy.

idkamera
Okok... Ehkä se ei ihan niin vakavaa oo, mutta vähän kuitenkin. Aamulla jo ihmettelin kun kamera valitti, että muistikortti ei toimi, mutta en sen kummemmin siitä murehtinut. On se tehny sitä aikasemminkin. Mutta nyt kun pääsin kotiin ja oli tarkotus ottaa kuvia postaukseen, huomasin että se on ihan oikeesti rikki. Täytyy käydä kyselemässä, että kannattaako tollasta korjata ja mitä maksaa, mutta siihen asti kun saan jonkun toimivan tilalle, mun täytyy koittaa selvitä siskon kameraa lainaamalla. Rankkoja aikoja siis edessä.

Comments

 1. Eikä, toivottavasti saat kamera-asiat kuntoon!
  Mutta asiasta kukkaruukkuun. Löysin sun blogisi vasta ja teit todellakin vaikutuksen sun ulkoasumuokkailuilla. Laitoinkin sulle jo s-postia, mutta tulin vielä tätä kautta kertomaan, että olisin ihan älyttömän otettu jos sua kiinnostaisi tehä vähän yhteistyötä mun kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luinkin sun viestin tossa äsken, mutta en vielä ehtiny vastata :) teen sen seuraavaksi >

   Delete
 2. sun surullinen ilme saa mut haluamaan tulla halaamaan sua<3

  ReplyDelete

Post a Comment