Helsingin ihmeet

Meiän koulun abit pääsi eilen tiistaina Studia messuille Helsinkiin. Mulle itelleni kävi vähän hassusti, sillä nukuin pommiin ja ilmestyin junalla perästä paikalle. En tajuu mikä tuuri toikin oli, koska en oo ikinä nukkunu noin paljon pommiin ja just tollasena päivänä. No, mutta onneks messukeskus on ihan Pasilan aseman vieressä ja pääsin siitä kätevästi. Messujen jälkeen mentiin Liisan ja Even kanssa keskustaan kohteena Starbucks ja Vapiano. Ehdittiin viettää myös ihan kiitettävä aika Stockmannissa ja vähän aikaa viihdyttiin Forumissakin. Aamun pienestä vastoinkäymisestä huolimatta oli kyllä tosi onnistunu päivä.
Tossa äsken kävin kattomassa Halikon lukion kuoron tän vuoden konserttia. Pidempään blogia seuranneet saattaa muistaa aikasemmat samanlaiset konsertit, koska niistä on täällä ollut varmaan viimesenä kolmena vuonna postaus. Tänä vuonna en ollu ite kuoro kurssilla mukana, mutta kävin kuitenkin tän "pää"näytöksen kattomassa ja huomenna nään saman esityksen vielä koulussa.

Comments

  1. moi! ajattelin tulla kysymään sulta et miten oot tehny noran (the snapshot diary) blogiin niin ihanat ne instagram, weheartit ja facebook jutut? ja miten sinne ylös saa tehtyä sellaisen mustan palkin, jossa on linkkejä? :) Kiitos jos viitsit kertoa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koodeihin liittyvät kysymykset: http://ask.fm/betweenspace

      Delete

Post a Comment