5+5 movies

Joululoman kunniaks päätin tehdä taas tän jo aikalailla perinteeks muodostuneen postauksen, jossa esittelen 5 leffaa, jotka kannattaa kattoa ja 5 leffaa jotka haluaisin nähdä.

Begin Again

Gretta (Keira Knightley) ja Dave ovat nuoria rakastuneita muusikoita. Daven taidot alkavat saada tunnettavuutta ja mainetta. Daven uusi elämä ajaa nuoret eroon toisistaan. Sydämmensä murtanut Gretta tutustuu entiseen levytysyhtiön toimitusjohtajaan Daniin, jonka kanssa Gretta alkaa työstää omaa levyään. Vailla studiota Dan ja Gretta päättävät tehdä levyn New Yorkin kaduilla ja tuoda näin levyyn sen aitouden, joka Daven uudesta musiikista puuttuu.
Keira Knightley vahvisti tässä leffassa paikkansa mun lemppari näyttelijänä. Hän oli aikasemmin jo ollut musta tosi hyvä, mutta tä oli se viimenen silaus. Begin Again pääsi suoraan mun lemppari leffojen joukkoon.

Maleficent

Maleficet kertoo Prinsessa Ruususen uudelleen Pahattaren (Angelina Jolie) näkökulmasta. Tässä on todiste, että näkökulmalla on väliä.

Edge of Tomorrow

Elokuva, joka sijoittuu tulevaisuuteen, jossa maapallo on alieneiden hyökkäyksen kohteena. Cage (Tom Cruise) joutuu taisteluun jonka seurauksena hän saa kyvyn palata ajassa taaksepäin. Joka kerta kun hän kuolee tulevaisuudessa hän palaa takaisin ajassa. Tällä kyvyllään hänen tehtäväkseen lankeaa koko maailman pelastaminen varmalta tuholta.

This Is Where I Leave You

Isän kuoltua neljä aikuista sisarusta ja äiti viettävät viikon yhdessä. Perheenjäsenet tapaavat vanhoja ystäviä ja rakastettuja, joka saa heidät ajattelemaan elämää uudelleen.

Belle

1700-luvun loppupuolelle sijoittuva elokuva kertoo nuoren tummaihoisen Dido Elizabeth Bellen elämästä isänsä sedän William Murraun ja tämän vaimon hovissa. Yhdessä William Murrayn vaaleaihoisen siskon tytön Elizabethin kanssa heidät kasvatetaan toistensa siskoisi ja ystäviksi. Kasvaessaan Dido alkaa kyseenalaistaa tummaihoisen asemaansa perheessä ja yhteiskunnassa. Hän rakastuu isänsä oppipoikaan Johniin ja auttaa tätä ratkaisemaan afrikkalaisten orjien tahallista hukuttamista koskevaa tapausta.


Haluan nähdä:


Samalla idealla on postauksia ilmestyny jo kolme aikasemmin ja ne kaikki löytyy tästä painamalla.

Comments