Hungary via phone

Suomen loskat sai mut muistelemaan kesää ja erityisesti ulkomaan matkoja. Päädyin kattomaan läpi viime kesän Unkarin reissusta otettuja kuvia ja tässä olis tulos: postaus täynnä täällä enennäkemättömiä kännykällä otettuja muistoja. Aiemmat kyseiseen reissuun liittyvät postaukset löytyy tästä painamalla.


1. Lentokentällä täysin teitämättömänä millanen seuraava viikko tulis olemaa. // 2. Halvimmat lennot oli Finnairin, joten päästiin pitkästä aikaa lentämään Finnairilla.1. Ensimmäisenä päivänä pulikoimassa ja nauttimassa auringosta. // 2. Katukuvassakin näky, että futiksen mm-kisat oli käynnissä. // 3. Hard Rock Cafe Budapest // 4. Ton paikan seinät oli täynnä tekstejä, joissa kaikki oli epic.


Hard Rock Cafe Budapest jälleen.


1. Balatonin hotellilla valmiina lähtemään ekaa kertaa kohti festari aluetta. // 2. Matka- ja festarirannekkeet.


Sadetta meille tosiaan harmillisesti osu melkein koko viikoksi, mutta se ei menoa onneks haitannu. Opittiinpahan ainakin miten sadetakin kanssa kuuluu käyttäytyä festareilla ja keskellä ihmisjoukkoa ei sadetta edes huomannu.


1. Minna, Liisa ja Balaton järvi. // 2. Minä, Minna ja suihkulähde.


1. Noi ripset oli kyllä lifesaver tuolla. // 2. Festarialueella näytti sateiden jälkeen aikalailla tältä. Kumisaappaat olis ollu ihan kätevä festarivaruste.


1. Mun kengät oli ainoot kun selvis koko festarit ja vielä kotiinkin asti. Joka ilta ne kyllä piti pestä ja föönillä kuivateltiin aamulla. // 2. Niin mikä sade? Noi hymyt kertoo kaiken <3


Vikana iltana futiksen mm-kisojen finaali Saksa - Argentiina näytettiin kaikilla isoilla screeneillä ja telttojen telkkareissa. Toi paikka oli ihan täynnä saksalaisia, joten voitte vaan kuvitella millanen huuto tosta porukasta lähti kun Saksa voitti.1.&2. Liisan kengät ennen ja jälkeen. // 3. Minnan kengät kun luultiin, että ne oli likaset. // 4. Minnan kengät ku ne oli oikeesti likaset.


Vikaa kertaa lähtemässä kohti festarialuetta.


1. Flipflopeissa on tällänen ihana ominaisuus, että ne likastaa tehokkaasti niin omat kun muidenkin jalat. // 2. Minna onnistu saamaan jalkapohjaansa lasinsirun, joka me onneks saatiin omin avuin pois.


Liisa ja Minna osti pienet muistot tuolta alueelta ja he on jopa oikeesti käyttäny noita.


1. Mentiin yks päivä väärään junaan, joten jouduttiin odottelemaan toiseen suuntaan kulkevaa junaa siellä väärällä asemalla. Voitte kuvitella meiän paniikin, kun juna ei pysähtynykkään siinä, mihin meiän piti jäädä. Onneks ei oltu ainoot :DD // 2. Vähän toisen näköstä odottelua, kun odotettiin Unkarin lentokentällä check-in:in ulkopuolella porttien sisälle pääsyä muistaakseni ainaki 4 tuntia.

Oon kirjaimellisesti vaan hymyilly koko tän 4 tuntia kun oon tätä postausta väkertäny ja leukalihakset on kyllä sen tuntuset. Toi reissu on ehdottomasti sellasten asioiden listalla, joita ei vaan koskaan tuu unohtamaan. Mä toivon, että tä postaus sai pienen hymyn edes jonkun teistäkin kasvoille! <3

Comments

Post a Comment