What I haven't told you

Nyt kun oon saanu noi Unkarin kuvat tänne laitettua, voinkin kertoa teille vähän mitä sitä ennen tapahtu. Nimittäin sillon tapahtu paljon.
Kyseessä on siis heinäkuun eka viikko ja mullahan on heinäkuun 1. päivä synttärit. Vaikka täytinkin tänä vuonna 18, en mitään suurempia kekkereitä sen kunniaks järjestäny. Illalla oli pari kaveria kylässä, mutta muuten ihan normi päivä. Mun synttärit osu tiistaille ja torstaiksi sain pienten järjestelyjen jälkeen varattua inssin. Viimeistään tässä vaiheessa ne kaikki sukulaiset ja tutut, jotka ei oo vielä uskaltanu multa kysyä, voi huokasta helpotuksesta, sillä pääsin läpi. Nyt oon jo ehtinyt jonkun aikaa olla ihan oikeen ajokortinkin (eikä vaan sen paperilapun) haltija. Torstai illalla otin myös ripsenpidennykset parin vuoden tauon jälkeen. Mulla on ollut ripsenpidennyksen sillon joskus kielimatkalla ja päätin nyt koittaa uudestaan.
Koska tässä ei mun kavereiden mielestä ollut tarpeeks tekemistä yhdelle viikolle, he päätti ostaa mulle synttärilahjaks liput Ruisrockiin perjantaille. Tähän suunnitelmaan kuulu myös, että mä edellisenä päivänä kortin saaneena ajoin meiät kaikki Turkuun. Eli siis Ruississa käytiin ja siellä saatiin vähän esimakua David Gueattasta, joka sitten tasan viikon päästä tavattiin Minnan ja Liisan kanssa Balaton Soundissa.
Lauantai iltapäivällä kun päästiin kotiin ehdin nukkua pienet päiväunet ennen kun saatiin Liisan kanssa loisto idea lähteä Hankoon. Sillon oli Hangon regatta, joten ihmisiä riitti ja jonkun verran myös meiän tuttuja. Sieltä sitten yöllä neljän aikaan Maran grillin kautta kotiin. Tässä vaiheessa elettiin siis jo sunnuntaita ja maanantai aamulla oli lähtö Unkariin, joten koko sunnuntai menikin sujuvasti pakkaillessa.

Comments

  1. oihh, onpas ihanat noi sun ripsenpidennykset! näyttää tosi kivalta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tässä jo melkein neljä viikkoa vanhat, mutta kiitos :)

      Delete

Post a Comment