Katusäbä 2014

Olin viime viikolla kuvaamassa SalPan järjestämää katusäbä turnausta. Sää olosuhteet ei ollu mitkään kauheen suotavat kuvaamisen kannalta, mutta pelaaminen oli kyllä varmasti mukavampaa kun helteessä. Sateesta huolimatta onnistuin ottamaan vähän päälle 400 kuvaa, joiden karsimista oon tähän mennessä kauhulla odottanut. Nyt sain kuitenki senkin tehtyä eikä tarvii enää kun laittaa kuvat eteenpäin. Seuraavaks pitäis enää selvitä noista kaikista enkun läksyistä, joita riittää...

Comments

 1. Moikka, hei muistanko ihan väärin, vai olitko viime vuonna NY-Nuoriyrittäjä jutussa mukana? Meillä on koulussa jo hiukan suunniteltu tätä, ja mielenkiinnosta vaan kysyn, että miten sulla meni? Hoiditko koko firmaa yksin vai oliko sulla kavereita mukana? Saitko paljon voittoa, jos sitä saa kysyä? :D Yritin hiukan kattella vanhoja postauksia, mutta en löytänyt sieltä tähän liittyen mitään.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Olin mukana viime vuonna. Mulla oli siis yhden henkilön yritys nimeltä Julko Ny, jonka toiminta jatkuu tälläkin hetkellä 4h kautta. Olin jo ennen yrityksen perustamista tehnyt ulkoasuja, joten periaatteessa yritys ei aiheuttanu mulle mitään muuta muutosta kun vähän papereiden täyttöä. Voitoa mulle tuli jonkun verrankin, koska mitään menoja ei ollut :)
   Suosittelen ehdottomasti, että lähdet ohjelmaan mukaan. Se avarsi mun maailmaa tosi paljon ja koin itse oppineeni siitä tosi paljon. Pääsin Kajaaniin finaaliin, joten siellä kuultiin paljon myös yrittäjien kokemuksia ja saatiin tosi mielenkiintosta koulutusta.

   Postauksia siitä löytyy näistä osoitteista...
   http://karin-julia.blogspot.fi/2014/02/ny-aluemessut-turku.html
   http://karin-julia.blogspot.fi/2013/11/julko-ny.html

   Delete

Post a Comment