Balaton Sound 2014

Balaton Sound 2014 näytti kolmantena ja ainoona ei niin sateisena päivänä eli lauantaina tältä. Kameran kantaminen tuolla alueella olis voinu vähän vaikuttaa mun festarikokemukseen joten se pääsi vaan yhtenä päivänä mukaan.

Porttien ulkopuolelta festarialuelle juna-asemalta kävely matkalla näytti tältä. Meiän kanssa samalla junalla tuli niin kiitettävästi muutakin festariporukkaa, että niitä muutamaa ei festareille tulijaa kävi välillä vähän sääliksi. Juna-asemalta festarialuelle oli noin vartin kävelymatka ja taidettiin melkein joka päivä kulkea eri reittiä, koska ei osattu päättää mikä on paras. Onneks kuitenkin melkeimpä kaikki siellä oli samaan suuntaan menossa, joten löydettiin valtavirtaa seuraamalla aina perille.

Sisäänpääsyä ei jouduttu varttia kauempaan yhtenäkään päivänä odottamaan ja turvatarkastukset siellä oli aika samanlaiset kun tänä vuonna ruississa eli pienen laukun kanssa pääsi suoraan sisään.

Pääovesta kun käveltiin sisään löytyi melkein heti pääareena, jonka yleisössä me viihdyttiin. Koko alue oli täynnä myös erilaisia baareja, ruokakojuja ja eri yritysten omia pisteitä.

Mun suosikit koko viikonlopun aikana oli David Guetta ja Martin Garrix.

Kaikki kuvat on aika kaukaa otettu, koska en kameran kanssa viittiny sinne eteen mennä, mutta todellisuudessa tuolla pääsi tosi helposti tosi lähelle lavaa. Ihmisillä ei ollu niin hirvee tunku sinne eteen kun mun kokemusten mukaan Suomessa ja se todennäkösesti oli joko syy tai seuraus siihen, että ihan takarivissäkin kaikilla oli bileet ja hyvä meno.

Niin kun yleensä etelässä, pimee tulee tosi nopeesti. Kaikki valoshowt oli huomattavasti hienompia pimeessä. Yllätys sinäänsä.


Viimesenä päivänä eli sunnuntaina tuli futiksen mm kisojen finaali ja tuolla kyllä huomas kuinka iso juttu se on. Baarit näytti koko pelin ja kun viimenen esiintyjä päälavalla (ylhäällä) oli lopettanut laitettiin kaikkiin sen screeneihin peli pyörimään. Festareilla oli tosi paljon saksalaisia, joten voitte kuvitella millaset juhlat siellä oli.


Mulle ittelleni jäi tosi hyvä fiilis noista festareista. Ihmiset oli tosi ystävällisiä ja yhteishenki ihan huipussa. Sen lisäks siellä oli vielä ihan täydellinen artistivalikoima ja ne oli vielä järjestetty niin, että nähtiin oikeestaan kaikki mitä haluttiinkin. Muutenkin siellä toimi kaikki tosi hyvin, eikä sadekkaan haitannut menoa. Oli siis ihan mahtava kokemus ja suosittelen ehdottomasti joskus lähtemään jonnekin isommille festareille, jos millään vaan saa mahdollisuuden.

Lisää kuvia löytyy Balaton Soundin nettisivuilta ja sinne pääsee tästä klikkaamalla.

Comments