Préférence Glam Lights

Indiedaysin järjestämässä Inspiration Day:ssä kävin tutustumassa L'Oreal Paris'n ständiin ja sieltä lähtiessäni mukana oli hiusväri. Toisin sanoen luvassa on pieni yhteistyöjuttu L'Oreal:in kanssa.
Sain L'Oreal:in ständiltä mukaan Féria Wild Ombré -värin ja tapahtumasta lähtiessä lahjakassista löytyi Préférence Glam Lights –raitatuote, jolla päätin sitte omat hiukseni värjätä. Mulla oli jo valmiiks vähän vaaleemmat latvat (ainakin joissain valossa), mutta oon jo jonkun akaa halunnut vaalentaa niitä lisää. Nyt, kun sitten sain tälläsen paketin käsiini, päätin kokeilla mitä tapahtuu.

Lähtötilanne näytti tältä.


Käytettiin tota väriä periaatteessa "väärin", joten mulle ei tullut pakkauksessa mukana olevalle raidoittamiseen tarkoitetulle kammalle käyttöä.

Päätettiin Elenan kanssa toteuttaa mun hiukset tän seuraavan videon mukasesti.


Ekana värjätyt eli alimmat hiukset ehti värjäytyä yli tunnin ja päälimmäiset noin 20 minuuttia.

Oon niin onnellinen tästä lopputuloksesta! Liukuvärjäyksessä on tosi helppo epäonnistua, mutta mä päätin silti luottaa Elenan taitoihin, enkä kadu yhtään. Näistä tuli niin täydelliset! Ihan just sellaset kun halusinkin ja en vois olla tyytyväisempi.

ps. Käykää täällä (click) tutustumassa arvontaan, jossa 50 onnekasta voittaa valitsemansa Préférence Glam Lights –raitatuotteen.

Comments

 1. Tosi hyvännäköiset tuli! tosin näyttäähän työ foliointi aikamoiselta urakalta :) Mutta, kun lopputulosta katsoo, niin oli varmasti sen väärti:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Siinä oli kyllä kova urakka ja foliotakin meni ihan kiitettävästi, mutta niinkun sanoit se oli todellakin sen arvosta :)

   Delete
 2. Aivan upeet hiukset kyllä!! Laitoin sun askiin viestin, toivottavasti voit vastata siihen pian. (=

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Vastaan siihen varmaan tässä tän illan aikana.

   Delete
 3. tosi nätit noi hiukset, just semmotteet luonnolliset :)

  ReplyDelete
 4. noi on just tollaset luonnolliset!! ku nykyää useimmil ne menee simmosena suorana viivana mikä näyttää musta ainakin kamalalta....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä! Sitä pelkäsin koko värjäyksen ajan, mutta onneks lopputulos oli näin täydellinen :)

   Delete

Post a Comment