Ilman toista ei ole toisen menestystä.


Pääsin eilen Taivas ja helvetti kirjan kakkos osan kiertueen avajais tapahtumaan Helsinkiin. Reisuu lähti hyvin liikkeelle unohtamalla kännykkä kotiin, mutta onneksi mukavan bussi seuran ansiosta päädyin oikeeseen paikkaan. Tapahtuma järjestettiin siis Helsingissä Telakalla. Siellä saatiin kuulla erilaisia tarinoilta erilaisilta yrittäjiltä, sekä muuta kirjaan liittyvää.
Taivas ja helvetti kirja on yks inspiroivimmista kirjoista, jonka oon ikinä lukenut. Sain ensimmäistä kertaa tän kirjan käsiini job shadow-päivänä ja sillon sen taisin heti samana päivänä lukea koko kirjan. Jos saatte jostain mahdollisuuden ton lukea niin suosittelen ehdottomasti! Kirjassa kerrotaan siis 21 yrittäjätarinaa realistisesti eli yrittäjyyden ylä- ja alamäet kuvataan sellaisina kuin ne oikeasti ovat.
Kolmannessa kuvassa on mun lisäksi Mika Mäkeläinen eli kirjan kirjoittaja ja myös mun Ny-yrityksen neuvonantaja. Tapahtumasta bongasin myös Pekka Hyysalon, kenen menoa on jonkun aikaa tullut twitterissä seurattua. Koko päivä (9h) ilman kännykkää oli kyllä jonkun näkönen savutus mulle. Alun paniikin jälkeen en enää edes muistanut kaivata sitä, mutta kun pääsin kotiin ja sain sen taas käsiini se ilmotusten määrä oli kyllä ihan kiitettävä.

Lisää Taivas ja helvetti kirjasta löytyy osoitteesta taivasjahelvetti.fi.

Comments