Don't count the days
...make the days count. En oo tehny tänään mitään. Toisaalta välillä täytyy olla tälläsiäkin päivä. En oo oikeestaan ikinä kuunnellu Snow Patrolia, mutta tänään on kyllä tullu senki edestä kuunneltua. Snow Patrolista päästään kätevästi Divergent-leffaan, jota en oo vieläkään nähnyt. Koska ainakin koko we heart it on menny sekasin tosta kyseisestä leffasta, voisin olettaa, että se on ihan hyvä. Mitä meinaatte, onko se sen hypetyksen arvonen?

Comments

 1. Leffa on järjettömän hyvä, suosittelen kattomaan. Mun lempileffa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomenna olis tarkotus mennä kattomaan :)

   Delete
 2. Leffa on ihana ja varsinkin päänäyttelijät sopii siihen ihan täydellisesti! :) Kannattaa myös lukea kirjasarja, itse hotkaisin kaikki 3 kirjaa viikossa :D Ihan superhieno toi eka kuva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon sen ekan kirjan lukenu ja kun kerran sen lukemisen alotin niin ei siihen kahtaa päivää enempää tarvittu :D Oli muuten ihan sairaan hyvä kirja! Nyt pitäis vaan saada ne loput käsiin :)

   Delete
 3. Siis toi leffa oli ihan huippu ja pääsi ykköseksi heti!! :-) tykkäsin enemmän tästä kun nälkäpelistä, suosittelen siis käydä katsomassa!! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt en enää malta odottaa, että pääsen sen tänään illalla kattomaan! Kirjojen perusteella mä olin samaa mieltä, että divergent parempi kun hunger games :)

   Delete
 4. Aivan tosihienoja kuvia, ihana idea!:-)
  http://katiandjennika.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Musta se leffa oli tosi hyvä, ei kylläkään ihan niin hyvä kun se kirja :D se paidattomuuskohta oli kyl loistava ;)
  Tuo mulle hei ne kirjat kouluun kun ehit! :)

  ReplyDelete

Post a Comment