MasterCard Balaton Sound

Tossa vähän aikaa sitten alettiin kavereitten kanssa mitetiiä, että tänä kesänä on kyllä pakko päästä jonnekkin ulkomaille, koska tän jälkeen alkaa mahdollisuudet sitte vähetä. Parin eri vaihtoehdon jälkeen Liisa bongas jostain Balaton Sound-festarit Unkarissa (Se kriisi on Ukrainassa). Ei me kauheen kauan ehditty sitä ihmetellä, kun jo tilattiin early bird liput, jotka sai 20€ halvemmalla kun sen normaalin lipun. Liput makso meille siis 130€/kpl ja siihen sisältyy 4 päivää ohjelmaa festarialueella. Ensimmäinen päivä ei oo vissiin ns. virallinen festaripäivä, mutta meille selvii viimeistään paikanpäällä paremmin mitä sillon tapahtuu. Joka tapauksessa kolme päivää ihan uskomaton tarjonta artisteja. Mukaan mahtuu mm. Alesso, Disclosure, Rudimental, David Guetta, Martin Garrix, Rita Ora ja lisää on vielä tulossa.

Balaton Sound järjestetään Unkarissa tänä vuonna 10.-13.7. ja se siis sijottuu Balaton nimisen järven rannalle. Sinne on Budapestistä matkaa vajaa tunti junalla ja meiän suunnitelma Minnan ja Liisan kanssa on, että ollaan ensin Budapestissä pari päivää ja sen jälkeen mennään sinne Zamárdiin, missä ne festarit järjestetään. Meiän pitäis nyt suunnitella vähän aikataulua niille parille päivälle, kun ollaan Budapestissä ja sen takia haluaisinkin kuulla onko teillä jotain hyvä meno vinkkejä sinne. Mikä kaikki siellä on näkemisen arvosta? Parhaat kaupat, nähtävyydet?

Toi tulee olemaan kyllä niin siistiä ja, koska erityisesti ton festarin tunnelmaa on kehuttu tosi paljon, en malta odottaa kuinka hyvä meno siellä on. Meiän valintaan jonkun verran vaikutti myös se, että viime vuonna Balaton Sound valittiin Euroopan parhaaksi keskisuureksi festariksi, joten sekin antaa jo vähän olettaa jotain. Toi ajankohta on myös ihan loistava, koska täytän viikkoa ennen festareita 18, joten se on vähän niin kun mun oma synttärilahja ittelleni. Jos hyvin käy saan myös kuvata alueella, joten saan ehkä jotain siitä teillekin tänne jaettua.

Tässä olis vielä viime vuoden after movie, josta voi vähän nähdä millasesta tapahtumasta on kyse.


ps. Kumpi kuvista on aidomman näkönen?

Comments

 1. Voi eii vaikuttaapa ihanalta toi festari!!

  ReplyDelete
 2. Toi alempi kuva missä on sininen paita on mun mielestä aidomman näkönen. :) Ja voi vitsit teillä tulee varmaan olemaan ihan huippua!! Otathan sitte paljon kuvia sieltä jotta voit laittaa niitä tänne..? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin tulee!! Juu mä koitan parhaani mukaan ottaa kuvia ;)

   Delete
 3. oi itekki haluisin :) mun mielest toi ensimmäinen

  ReplyDelete
 4. onko tatuointi suunnitelmis? (:

  ReplyDelete
 5. illalla joella olevat sillat on tosi hienosti valaistu ja samoin monet muutkin rakennukset. että niitä kannattaa kylllä mennä ihastelemaan! :) ite kävin budapestissä joku vuos sitten, mutta mitään nähtävyyksien nimiä en kyllä enää muista.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meiän hotelli on aika lähellä ainakin toista siltaa, että todennäkösesti mennään nitä ihastelemaan :) Kiitos kommentista!

   Delete
 6. Voin sanoo, että tio Balaton järvi on siisti paikka, ja myös se ympäristö ! Kaikki Unkaris oli tosi mukavii ja ystävällisii ja maisemat illalla ja yöllä ihan uskomattoman siistit ! Hyvää festari reissua teille!

  ReplyDelete

Post a Comment