Bloggers' Inspiraton day


Eilen Helsingissä järjestettiin Indiedays inspiration day johon mä osallistuin avecinani Krista. Tapahtuma oli kyllä tosi kiva ja viime kertaiseen verrattuna oli kiva, että tila oli tosi valosa, joten kuvia sai otettua paremmin. Tä tilaisuus on siis Indiedaysin järjestämä ja siellä on eri yhteistyökumppaneilla ständejä, erilaisia haastatteluja ja luentoja bloggaamiseen liittyvistä aiheista. Seillä on tosi kiva käydä ja nähdä saman henkistä porukkaa, koska siellä kaikki kirjottaa omaa blogiaan ja mun lähipiiritä ei kovinkaan monta bloggaajaa löydy. Tän päivätilaisuuden jälkeen järjestetään vielä iltatilaisuus, mutta sinne on ikäraja 18, joten en sinne päässyt.
Nimensä mukaisesti mulle toi päivä on ollu näinä molempina kertoina pieni inspiration lähde bloggaamiseen. Sieltä saa mukaansa myös paljon kaikkia tuotteita ja pari tuolta tapahtumasta bongattua juttua tulee todennäkösesti täällä blogissakin näkymään, kunhan vaan pääsen ensin itse niihin paremmin tutustumaan.
Otin eilen tosta päivästä myös videota, joten siitä sitten paremmin näkee millasta se meno siellä on. Koitan tässä mahdollisimman pian saada sen muokattua.

Comments

 1. Kuulostaapa kivalta tapahtumalta! :) Odotan innolla videota!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäki odotan innolla millasen videon saan siitä aikaseks :D

   Delete

Post a Comment