and the time flies

Sain tänään Emilin suostuteltua kuvattavaks ja näistä kuvista kyllä näkee ihan selkeesti kuinka paljon Emil on kasvanu. Tässä postauksessa on Emilistä pari vuotta vanhoja kuvia.

Comments

 1. Osaisitko neuvoa mua? Mulla on siis Canon eos 1100d, jossa se 13-55mm objektiivi. Kävin tänään ulkona kuvailemassa ja sitten sieltä rannasta löytyi pieni hanhiperhe. En mennyt lähelle kuvaamaan ja pidin sitä objektiivin zoomia ihan 55mm. Kotona huomasin, että kaikki kuvat ovat huonolaatuisia. Johtuuko se siitä zoomista joka oli päällä? Millainen objektiivi sopisi tälläiseen kaukaa kuvaamiseen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo ite kauheesti zoomilla kuvaamista harrastanu, mutta ainakin ISO-arvo vaikuttaa tosi paljon kuvan rakeuteen. Kun tolla sun objektiivilla zoomaa niin samaa vauhtia kasvaa aukon arvo joka taas aiheuttaa sen että iso-arvon täytyy olla suurempi kun pienemmällä aukon arvolla (jos valotusaika pysyy saman) :D en tiiä miten hyvin ymmärrät, mutta joka tapauksessa jos haluu käyttää paljon zoomia kannattaa käyttää jalustaa ja laittaa valotusaikaa pienemmäksi, koska tätä kautta iso-arvo voi olla pienempi :)

   Delete
 2. minkä ikänen toi poika on nyt :)?

  ReplyDelete
 3. meinaatko vielä tehdä videon mistä kerroit aikaisemmin? :)

  ReplyDelete
 4. eikö sulla ollu suunnitelmis tehä video onnellisuudesta? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. aa juu se :D jossain vaiheessa kun saan taas tarpeeks inspistä :)

   Delete

Post a Comment