Give it a chance

Vajaa kuukausi sitten sain yrityksestä nimeltä Ostohyvitys sähköpostin, jossa he ehdotti yhteistyötä. Olin jo vastaamassa kieltävästi kyseisestä yrityksestä aikaisemmin lukemieni postausten perusteella, mutta päätin kuitenkin tutustua sivustoon tarkemmin. No tämä pieni tutustuminen sai minut jotenkin käännytettyä ja päätin sittenkin vastata myöntävästi. Yhteistyö siis toimii niin, että Ostohyvitys maksaa bloggaajalle (minulle) 100€ ostokset yhtä yrityksestä tehtyä postausta vastaan. Itse tällä rahalla tilasin Vanssit Zalandolta (64,95€, josta bonusta sain 2.10€) ja uuden kaukolaukaisimen Pixmaniasta (31,95€, josta bonusta sain 0,31€) vanhan kadonneen tilalle.


Yrityksen sivuilla toimintaa on selitetty näin:
"Yksinkertaisuudessaan Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission."
Ostohyvitys.fi:tä käytettäessä voittavat siis kaikki; sivustolla mainostava yritys saa lisää asiakkaita ja näin lisää tuottoa, ostohyvitys.fi saa palkkionsa sivustolla mukana olevilta yrityksiltä ja tästä rahasta osa jaetaan ostohyvitys.fi:tä käyttävän käyttäjän eli esim. minun kanssa. Näin käyttäjä saa ns. rahaa takaisin ostoksistaan. Tämä takaisin maksu toimii niin, että käyttäjä saa ostoksistaan bonusta, joka vaihtelee ostoksen suuruudesta ja ostosivustosta riippuen. Kun bonuksia on kertynyt vähintään 15€, ne voi halutessaa pyytää siirrettäväksi omalle tililleen. Koska tuotteet eivät maksa enempää ostohyvitys.fi -sivuston kautta ostettuna ei siitä ole kuluttajalle mitään haittaa. Vaikka bonukset eivät välttämättä aina sivuston kautta kirjautuisikaan ei kuluttaja silti siinä mitään häviä.


Jos tämä pieni esittely sai sut harkitsemaan rekisteröitymistä, kannattaa edottomasti käydä kurkkaamassa Ostohyvitys.fi osoitteesta lisätietoa. Klikkaamalla TÄSTÄ linkistä pääsee Between Spacen kampanjasivulle, jota kautta pääsee rekisteröitymään ja saa 5€ alkubonuksen.

Tässä tehdään ihan uutta historiaa mun blogille, koska tä on tän blogin historian ensimmäinen sponsoroitu postaus O.o

Comments

 1. Maksettiinks toi summa sulle vasta sen jälkeen kun olit itte jos ostanut noi jutut? :--)

  ReplyDelete
 2. Kuin nopeesti rahat tuli sulle ostamisen jälkeen? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne ei oo mulla ennen kun pyydän niitten siirtoa, mutta muistaakseni pari viikkoa meni, että ne tonne tilille ilmesty :)

   Delete

Post a Comment