5+5 movies

Postauksen idea on siis että esittelen 5 leffaa jotka oon nähny ja 5 leffaa jotka haluisin nähdä. Oon tehny saman tapasia postauksia aikasemminkin pari kappaletta: 2012 versio ja 2011 versio.

Safe Haven


Safe Heaven elokuvan päähenkilö Katie (Julianne Hough) lähtee entistä elämäänsä karkuun pieneen kaupunkiin. Siellä hän tapaa yksinhuoltaja isän Alexin (Josh Duhamel), jonka perheen kanssa Katie viettää aikaansa. Onnen rikkoo Katien vanha elämä, josta hän ei pääse eroon varsinkaan sen yrittäessä sinnikkäästi takaisin.

Now You See Me


Now You See Me kertoo neljästä taikurista, jotka salainen henkilö saattaa yhteen. Yhdessä he tekevät showta, jossa he ryöstävät pankkeja antaakseen rahat paikalla olleelle yleisölle ja viedäkseen rahat niiltä jotka eivät sitä ansaitse. Tämän toiminnan seurauksena mm. FBI lähtee heidän peräänsä.

The Internetship


Billy (Vince Vaughn) ja Nick (Owen Wilson) menettävät työnsä elämässään eteenpäin päästäkseen heidän täytyy opetella käyttämään uutta teknologiaa. He pääsevät mukaan Googlen haku ohjelmaan, jonka takia he viettävät kesänsä Googlella erilaisia tehtäviä suorittaen. Psyykkisellä tsemppauksella ja myyntimiesten puhetaidoilla he kilpailevat muita huomattavasti osaavampia joukkoeita vastaan saadakseen työn Googlelta.

Parker


Parker (Jason Statham) tulee rikostovereidensa pettämäksi ja hänet jätetään kuolemaan. Parker löytää tiensä Palm Beachiin entisten rikostovereidensa perässä tavoitteenaan tasoittaa tilit. Avukseen Parker löytää paikallisen kiinteistövälittäjän Leslien (Jennifer Lopez).

Jack Reacher


Entisen sotilaan epäillään murahanneen satunnaisesti valittua ihmistä. Jack Reacher (Tom Cruise) ilmestyy paikalle alunperin vain antaakseen murhaajalle kunniansa mukaan mutta asiaa tarkemmin tutkiessaan hän alkaa epäillä ovatko syytökset oikeita. Yhdessä sotilaan asianajajan kanssa he selvittävät onko syytetty todella syyllinen vai löytyykö murhien takaa jonkin suurempi suunnitelma.

Haluan nähdä:

Comments

  1. tää oli tosi kiva ja ainakin erilainen postaus! aion ehdottomasti katsoa ton Safe Heaven'in kun se sai mun kiinnostuksen nyt heräämään :D oon kattonut Jack Reacherin ja Now You see me ja ne on molemmat niin hyviä!

    http://riikkarawr.blogspot.fi

    ReplyDelete

Post a Comment