Year 2013

Postauksiin joista kuvat on otettu pääsee numeroa painamalla.

1. Draw Something on vähän päässy unohtumaan. 2. Ohjeita kuvan muokkaukseen. 3. Tää kuva on lopulta päätyny jopa paikalliseen lehteen.


1. Rakensin ittelleni pienen studion. 2. Kuvanmuokkausohjelmalla leikkimistä. 3. Prinsessapäivä, joka on kovaa vauhtia lähestymässä omalle kohdalle.


1. Tehtiin Even kanssa video, jossa vastailtiin teiän kysymyksiin. Pitäis varmaan ottaa uusiks jossain vaiheessa. 2. Jotain ihan täydellistä herkkua. Daimeja, jäätelöä ja valkosuklaata. 3. Käytiin Rukalla perheen ja Martinin kanssa. Tuolta otetuista kuvista yks on myös bannerissa.


1. Koulun lentopalloturnaus. 2. Tehtiin tyttöjen kanssa pieni projekti ja maalattiin Siirin kesähuone. 3. Tästä kuvasta tuli musta tosi siistin näkönen.


1. Kuva jonka piti päätyä banneriin, mutta ei päätynykkää. 2. Not so funny picture niin kun kyseisen postauksen otsikko kertoi. 3. Hetan pikkunen on kasvanu niin paljon tästä kuvasta.


1. Viimestä kertaa lukio ykkösiä. 2. Postaus Kristan rippikuvista on edelleen yks katsotuimmista postauksista koko tän blogin historiassa. 3. Kesä ei oo kesä ellei osaa siitä vietetä mökillä.


1. Onnellinen tyttö valmiina lähtemään kohti Barceloonaa. 2. 3. Lisää mökkeilyä.


1. Uus kännykkä koska vanha varastettiin. 2. Yks sana: Barceloona! Mun elämän yks ihanimmista viikoista. 3. Kesä on vaan jotain niin ihanaa varsinkin ku voi chillata kavereitten kansssa ulkona ja puhua kaikesta mitä mieleen tulee.


1. Erilaisia neliöitä. 2. Ihanat Heta ja Helmi ♥ 3. Mun tytöt Liisan synttäreillä!


1. En oo vieläkään onnistunu saamaan kuvaa jossa mun hiukset olis ollu samalla tavalla kun tossa 2. Eve, Meemo ja pieni kuvaussessio. 3. Syksy josta ei ikinä tullu tarpeeks oranssi.


1. Minä. 2. Vähän kuvanmuokkausta taas. 3. Villasukat ja tee, enää lumi puuttuu.


1. Liisasta ja Titosta ehkä söpöimpiä kuvia ikinä. 1. Minä ja Martin välttelemässä velvollisuuksia ennen syömään pääsemistä. 1. Tätä kuvaa en oo vieläkään ehtiny tänne lisätä, joten tässä se nyt sitte olis.

Tein viime vuonna postauksen rakettien kuvaamisesta, joten sieltä kannattaa käydä kurkkaamassa vinkkejä. Kyseinen postaus löytyy täältä.

Comments

 1. Kesäkuun kohtaa on toi et viimeinen päivä yläasteelaisena? Niin mitä häh ?:-D sähän oot nyt lukion kakkosella ?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika menee nii nopeest etten pysy peräs xdd

   Delete
 2. Voisitko millään kysyä sun siskolta että mistä noi hänen mustat korkkarit on, ja kuinka korkea korko :-)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://rememberyou-krista.blogspot.fi/ < tuolta voit kysyä :) mä unohdan kuitenki :DD

   Delete
 3. Heippa!
  Jos ois mitenkään mahdollista, voisitko lähiaikoina tehä lisää html-ohjeita? Mua ainakin kiinnostais mm. klikatessa avattava/suljettava gadget, se miten muutellaan noita "vanhempi/uudempi viesti" kohtia, scrollbarin muokkausohjeita (esim miten siitä saa tollasen pyöreäreunaisen?) ja myös tää sun kommenttiboksi on hurjan hieno ni ohjeita myös sen muokkailuun oisi kiva saada...
  Oot hurjan hyvä tekemään ulkoasuja ja muutenki sun oma blogi on huippu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy kattoa jos jossain vaiheessa ehtis. Kiitos paljon! :)

   Delete

Post a Comment