Pelikauden päättärit


Vietettiin fudis porukan kanssa pelikauden päättäreitä Siirillä perjantaina ja otin pitkästä aikaa pidemmällä valotusajalla kuvia. Salamalla ja pitkällä valotusajalla saa kyllä tosi cooleja kuvia varsinki koska tuolla oli katossa diskopallo ja ledvaloja seinällä. Oon joskus tehny pitkän valotusajan käytöstä postauksen ja se löytyy täältä. Suurimmassa osassa: ISO-100, f/4 ja 0.8 s.

Comments

 1. sori varmaan aika ärsyttävää mut oon yrittäny ettii googlest ohjetta tohon html:llän toggle juttuun enkä oo löytäny mitään selkeetä ohjetta :( nii jos sulle ei tuota liikaa vaivaa, nii voiks laittaa tähä vastaukseks jonku linkin, mikä sust on aika selkee (tälläselle vähä-älysellekki)

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://www.randomsnippets.com/2008/02/12/how-to-hide-and-show-your-div/ < mä käytin tota :)

   Delete
  2. kiitos paljon <3

   Delete
 2. ihan sika kivan näkösiä nää kuvat :3

  ReplyDelete
 3. kiinnostais tietää et miten oot tehny tollasia kuvia joiden päälle kun laittaa hiiren niin niihin tulee tekstiä ja semmosta : D ja et miten tuo sivun rullauspalkki muutetaan... c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. katos tuolta mun bannerista otsikon alapuolelta ekstrat ja mouseover jutut :) ja googlaa jotai html scrollbar ni luulis löytyvä :D

   Delete
 4. upeita kuvia!
  ja hei jos viiittisit auttaa: miten saan otettua yöllä hyviä kuvia tähdistä, oon yrittänyt googletella "ohjeita" ja oon kokeillut kaiken maailman asetuksia, mutta ei vaan onnistu. mulla on käytössä kalansilmä ja 50 mm, niin millaset asetukset suunnilleen kannattaa laittaa? kiitos jos autat, ois iso apu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähdet ei oo ikinä ollu mikään mun vahvin ala mutta alkuun osaan ainaki neuvoa! :D Eli jalustaa suosittelen ja mahdollisimman pitkä valotusaika. Sit riippuen vähä kuinka pimeetä on ni ISO-arvo ja aukko sen mukaan :) Esimerkiks ISO-200 ja aukon arvo 5. Kannattaa pitää mielessä että suurimmassa osassa tapauksista kuvista saa vähä mielenkiintosempia jos niissä on jotai muutaki ku vaan esim. tähdet :)

   postaus valotus- ja aukon arvosta löytyy täältä
   postaus ISO-arvosta tästä

   Delete

Post a Comment