I'll build a paper plane so I can fly
Tästä se sitte lähtee. Nimittäi salamalla otetut kuvat, joita koko pitkä talvi tulee täällä blogissa näkymään. En mitenkää kummemmin salamalla otetuista kuvista tykkää, joten aika vähän tulee sillä kuvattua. Tänää kuitenki oli koko päivän niin pimee etten keksiny minkään näköstä kuvausprojektia joka pimeyteen sopis. Päätin sitte vaan ottaa salaman käyttöön repiä seinältä yhen kauan sitte jo ränsistyneen tarra jutskan ja tällä kertaa tällänen lopputulos. Toi viimenen varsinki on musta jotenki tosi siisti.

Kävin ulkona jotain yrittämässä, mutta vähän köyhemmällä lopputuloksella. Tässä kuitenki tä yks jonka jaksoin edes muokata.


Löysin tänään Isac Elliotilta aivan ihanan biisin! ♥ Sen nimi on Paper Plane ja sen pääsee kuuntelemaan t ä s t ä

Comments

 1. oo noi kuvat on tosi hienoi varsinki 3 ekaa :) miten muuten saa tolleen et kuvien välillä on vaan tommonen pikkunen väli? :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) ja hmm no auttaa ainaki että kuvat ei oo linkkejä ja että postauksen html koodissa ei oo mitään turhia koodeja kuvien välissä :D siihen vaikuttaa kans riviväli :)

   Delete
 2. Hei.
  Mulla on mun blogissa semmonen ongelma, ettei päivämääräotsikko suostu keskittymän. Oon koodaillu vissiin vähän liikaa jotain turhaa, nimittäin ku laitan päivämääräotsikkoon "text-align: center", se ei oo kummassakaan reunassa muttei myöskään keskellä. Se ei sovi yhtään yhteen keskitetyn postausotsikon kanssa, ku molemmat ei oo täysin keskellä, vaan se päivämääräotsikko on noin kolme senttiä oikealla.
  Oon yrittäny poistaa ja pienentää marginaalissa olevia lukuja, mut ne ei auta mitenkää, vaa pikemminki aiheuttaa enemmän sotkusuuden näkösyyttä mun blogiin... Onko sulla yhtään mitään neuvoja miten voisin esim. nollata aikaisemmat päivämääräotsikon asetuksia tai tiiätkö muutenkaa missä se vika vois olla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiiä ootko saanu toimimaan vai mitä, mutta mulla ainaki näyttäis olevan melkein samassa keskityksessä muitten kanssa :) Se on 10px liikaa vasemmalla kuitenki edellee. Voit ainaki ottaa css:stä päivämääränotsikon kohdalta ton padding kohdan kokonaan pois ja jos se ei vaikuta mihinkään ni laittaa sinne ihan kylmästi että margin-left: 10px; Luulis niin toimivan :)

   Delete

Post a Comment