Ritarihuoneella tutustumassa

idritarihuone

Käytiin perheen kanssa eilen Helsingissä tutustumassa Ritarihuoneeseen. Sinne kutsuttiin kaikki Suomen aateliset 150v juhlien kunniaks ja sehä innosti varsinki iskän. Tapahtuma oli hienosti järjestetty ja paikka oli myös tosi hieno. Tossa salin seinillä oli tosiaan kaikkien 357 aatelisuvun vaakunat ja niitten alapuolella suvun numero ja nimi, joten koko pöydässä istumis aika meni ihan kiitettävästi niiden lukemiseen. Toi oli yks harvoista hetkistä ku meiän sukunimi oli ihan normaali, koska tosi monella oli vielä monta kertaa vaikeemman näkönen sukunimi.

Tällä kertaa mun leikkauspöydälle on päässy Aneten, Oonan ja Sallan blogit :)

Comments

 1. Voi vitsi kun oot niin kaunis! Ja rakastan tota sun hymyä, huippuja kuvia taas kerran! :)

  ReplyDelete
 2. mitä yleensä otat maksua siitä että teet ulkoasuja:)? pidän itse blogia ja lisin kiinnostunut:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 30€ laita sähköpostia jos kiinnostaa :) julianulkoasut@gmail.com HUOM! uus osote!

   Delete
 3. siis ootsä oikeesti aatelinen?:o

  ReplyDelete
 4. tuli iha näi mielee, että tiiätkö ootko jotai sukua salkkareitten cindylle eli tälle mia ehrnroothille? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. periaatteessa ollaan jotain tosi kaukasta :) meitä on kaks sukuhaaraa ja hän on sieltä toisesta :D hänen sukuhaaraa kuuluu kans tää jonkun verran tunnettu Adolf Ehrnrooth ;)

   Delete
 5. Vautsi upeita kuvia!:-) Millä objektiivilla oot mahtanut kuvata nämä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) osa on otettu canonin 50mm f/1.8 ja osa singma 17-70mm f/1:2.8-4 :)

   Delete
 6. tähän loppu mun osalta sun blogin lukeminen. miksi lesoot tällasilla kuvilla?... idiot.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja mistäköhän näillä lesoon? :Dd

   Delete
  2. ^^ vastaan ton toisen anon puolesta.
   Mun mielestä sun blogii oli kiva lukee, osaat kirjottaa, kuvat oli kivoja, kunnes sitte tuli tämä postaus... Jooo'o, lesoot just silleen että 'omg oon aatelinen, vitun köyhät painukaa perseeseen, meillon rahaa && oon aatelinen.'.... Ajatteletko oikeasti tolleen? Tuollasen kuvan ainaki sain tästä postauksesta.

   Delete
  3. No en ajattele! Mulla ei oo mitään syytä ajatella noin. Ensinnäkin ainut asia mikä aatelisuudesta nykyään seuraa on just tä eli haukkuminen ja valittaminen et siitä lesotaan. Se että oon aatelinen ei tarkota että mua pitäis sen takia jotenki arvostaa enemmän tai jotain... Tuolla tilaisuudessa kun puhuin yhden aateliston nuorisoseuran edustajan kanssa hän kerto että ei ikinä päivitä esimerkiks Facebookkiin mitään mitä tekee sen seuran kanssa, koska ihmisten automaattinen reaktio on aika kielteinen. Musta siinä ei oo mitään järkeä, että edelleen aatelisia ajatellaan jotenki pahoina ihmisinä. Sen takia päätinki kokeilla mikä on vastaus tähän postaukseen jos mainitsen aatelisuudesta ja hups sieltähän ne lesoomis kommentit tuli ;) Enkä maininnu asiasta ees ihan suoraan.
   Ja tolla rahaosuudella ei oo mitään merkitystä enää. Ehkä joskus historiassa aatelisten ei tarvinnu maksaa veroa ja sen takia niillä oli enemmän rahaa, mutta nykyään aateliset maksaa ihan saman verran ku kaikki muutki. Enkä jaksa uskoa, että kenelläkään on enää jäljellä niitä rahoja joita sillon joskus saatto olla.

   Delete
 7. Wau miten upeita kuvia! Oot ihan mielettömän kaunis :-) ja MITÄ IHMETTÄ noi anot :D

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia taas! :) pakko sanoo et ite en kyllä yhtään ajatellu tota tekstiä lukiessa että mitenkää leveilisit tolla aatelisuudella. Mitä noi anot sulle siitä valittaa, etsä sun sukua ole valinnut :D

  ReplyDelete

Post a Comment