last day in Barcelona

Vielä viimenen postaus meiän reissusta.
Käytiin Barcelonan lentokentällä syömässä Hägen-Dazsin jätskit. Suosittelen kyllä kaikille, koska maineensa mukaan on kyllä tosi hyvän makusia.


Meillä oli Munchenin lentokentällä kolmentunnin odotus lentojen välissä, joka suju mukavasti nukkuen ja noita ilmasia kahveja/kaakaoita juoden.

Ku päästiin siellä Munchenissa vihdoin koneeseen nii eikös siellä alkanu kauhee ukkosmyrsky, joten jouduttiin istumaan kaks tuntia koneessa ennen kun voitiin lähteä. Mua se ei kyllä hirveesti haitannu, koska istuin ikkunapaikalla ja ulkona oli ihan sairaan hienoja salamoita. Ne oikeesti peitti koko taivaan ja sitte ku siellä välissä meni lentokoneita. Salamoitten kuvaaminen ei oo ikinä ollu mitää mun alaa, mutta tollasen kuvan sain.

Ja nii me tultiin takasin kotiin aivan uskomattoman upeelta matkalta...

Comments

 1. mitä kauppoja tuolla barcan lentokentällä on?:) ja onks siellä jotain muuta suositeltavaa ku noi jätskit? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En muista enää yhtään :DD mut ainaki Zara ja Adidas :) ei se oo sinäänsä mikään muita lentokenttiä ihmeellisempi (:

   Delete
 2. en tiiä onks sulta kysytty tätä ennekin, mutta miten oot saannu sun kuvat ja tekstin samalle linjalle ? :D oon kokeillu säätää tuolta mallista leveyksiä ja ei onnistunu :( ei olis miteen htm koodii ?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. koita säätää sivupalkin leveyttä niin että ne menee tasan :)

   Delete
 3. kävittekste baareis ollenkaa koko matkan? kivoi kuvii!

  ReplyDelete
 4. kivan kuvan oot saanu tosta salamasta, ihana tää sun ulkoasu ♥

  ReplyDelete
 5. Sun banneris on ihana ! ja toi salamakuva on ihan sairaanmagee !
  http://nelliuu.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Hei miten noi sivujen reunat/kehykset saa pois? Ku oon yrittäny sielt mallist niit muokata mut ei onnistu :/ Oisko HTML tai CSS koodia.. ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en nyt ihan oo varma ymmärsinkö mitä tarkotit :o mutta jos tarkotit siis niitä reunoja kun on tuolla blogin ihan reunoissa ni etit html koodista .content-outer ja sen alapuolella pitäis lukea jotain shadow ja lukuja jotka pitäis muuttaa 0 :)

   Delete

Post a Comment