5-6. day in Barcelona


Käytiin La Roca Villagessa (outlet kylä) ja koska sinne oli vähän pidempi matka, mentiin bussilla. Toi bussi niiku kuvasta näkyy meni tota väliä koko päivän, eikä meiän siis tarvinnu huolehtia muusta, kun että ollaan paikalla. Se lähti tunnin välein ja jos oikein muistan niin joka päivä. 12€ makso yhdeltä matka molempiin suuntiin eli se ei ollu mikään kallis. Paikka mistä toi bussi lähtee löytyy sen sivuilta: http://larocashoppingbus.com/.
Toi paikka oli hieno, niinkun outlet kylät yleisesti ottaen on ja jos merkkivaatteista tykkää niin sieltä kyllä löytyy. Ite en mitään muuta osannu tehdä kun miettiä mitä kaikkea voisin ostaa, _jos_ olis rahaa.


Näköala meiän kattoterassilta.

Käytiin Maremagnum nimisessä kauppakeskuskessa, joka oli kävelymatkan päässä meiltä. Siellä oli ihan hyvät kaupat ja siinä ihan sen vieressä oli akvaario ja elokuvateatteri. Mulle tosin jäi vähän huono maku kyseisestä paikasta... Mun kukkaro (jonka sisällä oli kännykkä) pöllittiin. Sen kun tajusin ja sain kaikille kerrottua juostiin koko loppu päivä ensin vartijan perässä ja sen jälkeen vielä poliisiasemalle. Siinä samaan aikaan kun tajusin, että mun kukkaro oli viety joku toinen nainen koitti varastaa samasta kaupasta jotain, jonka takia siellä oli kauhee häslinki päällä. Siinä tuli kyllä sellanen olo, että Suomessa poliisin tai vartijan työ ei oo varmasti yhtä mielenkiintosta ja tapahtumarikasta, ku siellä on. Ne sai kokoajan olla juoksemassa jonkun asian perässä. Mä en ikinä valitettavasti kukkaroa tai kännykkää takasin saanu. Pääsin vasta talolla nettiin, jossa olisin voinu sen puhelimen jäljittää, joten siitäkään ei ollu minkään näköstä apua. Kaikille windowsphonen omistajille tiedoks, että sieltä kännykästä saa paikantamisen lisäks tuhottuu kaikki tiedot windowsphonen sivuilta.

Parhaat kaupat, jotka kannattaa Espanjassa ollessa kurkata oli: Bershka, Stradivarius, Lefties, Pull & Bear, Primark, Pimkie ja Zara. Zaroja sieltä löytyy ihan joka paikasta.

Paras kauppakeskus missä kävin oli L'illa. Se oli ainut mistä löyty Primark, joka on ihan ehdoton lemppari kauppa.

just äsken sain käsiini kadonneen lumian seuraajan: sony xperia z. mun eka androidin puhelin. mielenkiinnolla odotan miten se sopii mulle.

Comments

 1. kun tilasitte starbuckseja, mitä sanoitte nimeksenne? :D

  ReplyDelete
 2. Eikä miten huono tuuri ton lompakko/kännykkä-jutun kanssa! Miten se pöllittiin? Oon kuullut että Barcelonassa on törkeesti varkaita :-//

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä! Sillä Maremagnumissa Bershkassa kattelin yhdistä housuista kokoa niin ilmeisesti siinä vaiheessa. Ei mulla oo tietenkään ihan selvää kuvaa siitä, mutta siihen jää sellanen hyvä väli millon se oltais voitu viedä :s

   Delete
 3. Voi ei, vähä harmi juttu tuo sun lompakon ja kännykän pölliminen! Vaikka niitä kuinka yrittää aina varoa nii silti ne osaa iskeä aina justiin sillä hetkellä, kun huomio on jossain muualla! :/

  ReplyDelete
 4. Miten sul oli varaa heti uuteen hienoo puhelimee? D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koska kulutin koko kesäloman töissä... Ja saan vakuutuksesta korvausta :)

   Delete
 5. heei vähän ihania nää matkakuvat!:) mut olittekste tuolla reissussa iha keskenänne ilman aikuisii?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! (: Ja joo mä olin vanhin ja täytin just 17 :D

   Delete
 6. Kauhee juttu tuo lompakon ja puhelimen varastaminen :o Menetitkö paljon rahaa lompakon mukana?

  ReplyDelete
 7. Pakko korjata,L'illa ei ole ainoa kauppakeskus mistä löytyy Primark. Diagonal Mar kauppakeskuksesta löytyy toinen isompi Primark..

  ReplyDelete

Post a Comment