mökkilife
Torstai-illatana saavuin naapureiden kyydissä tänne Mikkeliin mökille. Loput meiän perheestä oliki tullu jo aikasemmin alottelemaan lomailua ilman mua. Tilasin pyöröpolarisaatiosuotimen viikko sitten ja nyt sain vihdoin oikeen objektiivin ja suotimen samaan paikkaan, joten pääsin vihdoin kokeilemaan sitä. En tosin kyllä täydellä teholla ihan vielä. Voisin jossain vaiheessa tehä siitä vielä erillisen postauksenkin kun ehdin. Täällä mökillä koneen käyttö on vaan vähän rajotettua, koska meillä ei täällä verkkovirtaa oo, vaan kaikki toimii aurinkopanelilla.
Sitten pientä ilmoitus asiaa. Mulla on ollu tässä nyt vähän aikaa ollu mietinnän alla sellanen juttu kun Indiedays inspiration. Mua ja ilmeisesti nyt aika monta muutakin pyydettiin mukaan Indiedaysin inspiration blogeihin. Lopulta sitten päätin hyväksyä tarjouksen ja jossain vaiheessa ilmestyy Indiedays mainos tonne reunaan.

Comments

 1. hei ku sullahan on se 50mm objektiivi nii onks siinä se aukko 1.8 vai 1.4 :D?

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia! c: ja onnea että pääsit indiedaysiin c: !

  http://eksynytsankari.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Mistä nuo toisen kuvan toppi ja shortsit on ja paljo makso? Tosi kiva blogi ja oot tosi hyvä kuvaamaa!(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toppi on ginasta olisko ollu 9 euroa ja shortsit Saksasta ostettu viimevuonna varmaankin newyorkerista ja 20 euroa :)

   Delete

Post a Comment