Barcelona it is

En voi uskoo et ollaan nyt ihan oikeesti lähössä. Päätin tehdä tästä meiän reissusta tälläsen vähän isomman postauksen. Kuviakin tulee sieltä varmaan otettua ihan kiitettävästi, joten koittakaa kestää.

Mä en edes oikeestaan tiiä mistä kaikki sai ihan alunperin alkunsa. Tai no kyllä mä sen verran tiiän että Liisa ja Elena oli tarpeeks kyllästyneitä Suomeen ja eksy etsimään lentoja pois täältä. Mä tulin mukaan siinä vaiheessa kun ruokalassa alettiin ihan tosissaan miettiä, että meiän on vaan pakko päästä nyt jonnekkin. Siinä alkuvaiheessa suunniteltiin Portugalia, mutta jossain vaiheessa, ku alettiin (lue: Liisa alko) kattoa lentoja niin bongattiin että hei Barceloonaan saa halvalla kesäks lentoja.

Tässä vaiheessa meiän piti tietää ketkä pääsee mukaan. Aluks toivottiin, että koko meiän kaveriporukka olis päässy, niinku edellis vappuna oltiin Saksassa, mutta se ei valitettavasti näyttäny onnistuva. Lopulta sitte pitkän prosessin jälkeen mukaan lähdettiin minä, Minna, Maria, Liisa ja Elena. Siinä sitten vähän aikaan katteltiin niitä parhaita lentoja ja ehti hinnat jo vähän noustakki, mutta saatiin ne kuitenki varattua loppujen lopuks. Lähtö päivä olis 30. heinäkuuta ja takasin Suomeen lähettäis 6. elokuuta.

Nyt tarvittais enää talo (koska ei haluttu hotelliin), johon sais alle 18-vuotiasita koostuva tyttöporukka ittensä majottaa viikoks. Sitä etittiin ja katteltiin sopivan näkösiä vaihtoehtoja. Majottumisen kanssa ei pidetty yhtä kiirettä kun lentojen kanssa ja lopulta sitten löydettiin sopiva talokin.
Kun kaikki saatiin sovittua ja varattua piti enää saada kaikki rahat kasaan eli yhtä kun tehdä töitä. Barceloonan loma ei oo nimittäin mikään kaikkein halvin tapa viettää ystävien kanssa aikaa.
idbarceloona
Nyt oon töistä selvinny ja stettu kaiken tarvittavan matkaa varten. Pakkaaminenkin on jo hyvällä mallilla. Enää täytyy malttaa mennä nukkumaan (ei todennnäkösesti tuu tapahtumaan) ja toivoa parasta, että reissu onnistuu!

En sinne ota konetta mukaan, joten ainoot päivittelyt mitä musta sieltä kuuluu tulee olemaan Twitterissä, Instagramissa ja ajastetut postaukset täällä blogissa.

Comments

 1. sult tulee kyl postaus postaukselt aina vaa upeempii kuvii!!! hauskaa reissua:)

  ReplyDelete
 2. Paljon lennot ja talo tuli sitten lopulta maksaan yheltä ihmiseltä? :-)

  ReplyDelete
 3. kivalta kuulostaa! :-) voisiksä tehdä jonkunnäköstä "shoppailupostausta" ton matkan jälkeen (missä kanattaa käydä ym.), koska oon ite menossa syyslomalla barceloonaan?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voin koittaa muistaa laittaa mainintoja kaikista missä käytiin :)

   Delete
 4. vautsi kui hienoi kuvia :) hauskaa reissuu teille!

  ReplyDelete
 5. haha meijän kaveriporukalla vähä sama juttu viime keväänä :-D mä satuin ehottaa matkaa, ja seuraavaksi oltiinki jo varaamassa matkoja niille jotka vaa pääsee. 6. elokuuta lähtää tyttöporukan kanssa espanjan alicanteen ;-) hehee, pitäkää kivaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kavereitten kanssa on vaan niin kiva lähtee yhdessä lomalle!! me pidettiin ja pitäkää teki :)

   Delete
 6. Mielettömän ihana blogi upeilla kuvilla!:))

  http://emmiyz.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Post a Comment