Katumus on hirvittävän hyödytön tunne
-Magnus Bane
En ymmärrä mite kirjat voi olla niin koukuttavia?! Oon iha varma että oon joskus aikasemminki kirjottanu tänne tästä samasta aiheesta, mut taas kerran tätyy kirjottaa. Jatkoin tänään yhtä kirjasarjaa jota oon jonku aikaa lukenu ja en vaa voi lopettaa ton kirjan lukemista. Kirjasarjan nimi on siis Varjojen kaupungit ja nyt luen kolmatta osaa. Ja huomenna pitäis jotai rippijuhlia koko päivä juhlia... Onneks tajusin vasta nyt alottaa tän lukemisen, koska muute en olis millään saanu vielä valmiiks yhtäkään ulkoasuista, jotka oon parin viimeviikon aikana tehny.


ps. Kiinnittäkää huomiota Kertun banneriin, Noran ja Liisan ja Emman infokuvaan ;)

Comments

 1. mooi :) sulla itelläs on nii ihana blogi ja luin äsken että olit auttanu jotain vaihtariblogii pitävää, tekemään sitä ulkoasuu ja bannerii? :) nii voisitko antaa jotai hyviä vinkkejä mite sais ulkoasusta tosi kivan näkösen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu Kertulle tein :) http://koodiapu.blogspot.fi/ < tuolla Noran koodiapublogissa on ainaki jotain aika yksinkertasia vinkejä miten saa ulkoasua muuteltua. Ei mulla nyt sen enempää vinkkejä oo, koska mulla on aika useesti sellanen tilanne että kaipaan itekki niitä kipeesti :D

   Delete
 2. pst, liisan ja noran kuvan linkki ei toimi.. mut ihania ulkoasuja taas vaihteeks! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. sen ei kuulukkaa toimia jotta niitä ei vois kopioida ;)

   Delete
  2. anni tais tarkottaa että siinä on väärä linkki, joka vie meinaan emman blogiin :D

   Delete
  3. asia korjattu kiitos ilmotuksesta :)

   Delete
 3. muokkaatko noita ulkoasuja ainoastaan sun kavereille vai voisitko ihan tuntemattomallekki muokkailla jos pyytäis? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kaikille tasapuolisesti :) julia.ehrnrooth@gmail.com voi kysellä lisää (:

   Delete
  2. Otaks niistä paljon hintaa?

   Delete
  3. laita sähköpostia ni kerron lisää ;)

   Delete
 4. ihana tmi sarja♥ luen ite samaa kirjasarjaa englanniksi tällähetkellä ja neljäs kirja menoillaan. on aivan loistava ja rakastan sitä kuinka sarkastinen se on (ainakin englanniksi). ja mikä tekeekään musta vielä onnellisemman on se, että tulevassa elokuvassa on lily collins johon mulla on aivan valtava girl crush ja jamie campbell bower joka on ihanan luomoava :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. uuu en tienny tosta leffasta!! vähä siistii!! on tä suomeksi aika sarkastine mut alkuperäiskieli on varmaanki englanti ni se on varmaan kaikista paras englanniks!

   Delete
  2. parasta siinä leffassa on se että siinä magnusta näyttelee godfrey gao, joka on ainaki tosi hyvännäkönen jos ei muuta :DD

   Delete
  3. toivottavast siit on tehty ees melkei yhtä hyvä ku kirjast!! tähä mennes kuulostaa meinaa aika lupaavalt :D

   Delete
 5. miten oot saanu nämä kuvat ihan tohon reunalle? oon kauan aikaa yrittänyt itsekin saada kuvat todella lähelle reunaa mutten ole onnistunut :( joten ois kiva jos auttaisit.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmm en nyt pysy iha peräs et mitä tarkotat :D

   Delete
  2. joo oon toosi huono selittämään :D mutta siis kun sun kuvat on tuolla vasemmassa reunassa 'kiinni' ja mulla kuvat on vähän kauempana tosta reunasta, ja haluaisin itsekin saada kuvat todella lähelle tota reunaa mutten onnistu siinä. esimerkiksi yritän säätää leveyksiä mutta ei se silti mene ihan kiinni tohon reunaan.. voiei, en tiä tajusitko tästäkään mutta toivottavasti! :D

   Delete
  3. hmm mulla kuvat ei kyllä oo reunassa kiinni :D tai ehkä ymmärsin taas väärin...xd mutta siis miten mä (tai no Nora) sun kysymykses ymmärsin olis että miten oon saanu noi kuvat toho bannerin kanssa yhtä reunaan, joten kun esim. kännykällä (jonka näyttö on pienempi ku mun koneen) kattoo ni ne kuvat on siellä reunassa. Ja sen oon saanu vaa ottamalla html koodista kaikki ylimääräset "täytteet" (padding) pois :D en osaa tarkemmin selittää koska en muista enää että mitä oon tarkalleen pois ottanu eli vaihtanu nollaks, mutta html koodin muokkaamisessa hyvä puoli on se että sä voit kokeilla miten minkäki arvon muuttamine muuttaa sitä ulkoasua! ;)
   Oletan että sulla on blogi, koska kyselet tälläsiä, ni mua kiinnostais kovasti teitää että ketä mä tässä auttelen? :D

   Delete
 6. toi noran ja liisan ulkoasu on upee !!

  ReplyDelete
 7. miten oot saanu noi kuvat ja tekstit samanlevyisksi ja sitte vielä noiden kuvien välit pieneksi? :) olis kiva jos auttaisit;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kun toi blogin leveys pysyy kokoajan samana ja sivupalkin leveyttä on mahdollista muuttaa niin se postauksen koko muuttuu sitä sivupalkin kokoa muutettaessa. Eli muuttamalla tota sivupalkin kokoa :)

   Delete
  2. kiitos paljon!:) Miten noi kuvien välit saa pieneks?:)

   Delete
  3. iha vaa ottamalla kuvista reunat pois :) mut riviväli vaikuttaa kuvien väliin kans :D

   Delete
 8. miten saat tollei et klikkaat kuvaa ja sitten pääsee toiselle sivulle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lisäät linkin perään tollasen:

   < a href="url" target="_blank" >

   Delete
 9. toi on upee toi noran ja liisan pallo juttu :O miten tollasen voi tehä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. en itekkää pysyny peräs mite tein sen, jote en todennäkösest osais selittää vaik yrittäisinki :DD

   Delete
 10. Vau, oot tosi taitava! Ihan hurjan ihania ulkoasuja, varsinkin toi Liisan ja Noran on ihan mielettömän upea! :-) ♥ Osaisinpa itsekin noin hyvin!

  Kiva tää sun blogi muutenkin, ihania kuvia! Kivaa kesää!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Post a Comment