silence is better than bullshit

Ajattelin tässä jossain vaiheessa väsätä toisen osan tähän (click) postaukseen. Idea olis siis että minkälaisia asetuksia oon kamerasta käyttäny ku oon kuvia ottanu. En oo aikasemmin saanu aikaseks, koska en keksi tarpeeks monta erilaista esimerkkiä. Joten siis onks teillä jotain sellasta tilannetta jossa kuvaamiseen haluisitte vinkkejä? Jos tulee esimerkiks jostain mun aikasemmasta postauksesta mieleen joku tai iha muuten vaa ite kuvia ottaessa on tullu mieleen ni kertokaa nyt mulle ni saan aikaseks sen toisen osan. Erilaisista kuvasutekniikoistaki voi kysellä tässä samalla ni voin koittaa selittää niitäki jonkun näkösessä postauksessa.

Comments

  1. mua kiinnostais liikkuvan henkilön kuvaaminen ja siihen jotain vinkkejä:)

    ReplyDelete
  2. olisin kiinnostunut mitä asetuksia laittelet kun kuvaat jotain liikkeessä olevaa, että kuvasta sais hyvännäkösen eikä semmosen puoliks heilahtaneen...esimerkiks koirasta kuvia otettaessa ?:) ja sit huonoon valostukseen ja asetuksiin kans olis kiva saada tietoo !:)

    ReplyDelete
  3. Miten saisi sellaisen muotokuvan ihmisestä esim. luonnossa , että taustalla olevat (vaikka) koivut ovat rakeisia/sumeita ja se tarkentaa vain siihen henkilöön? :)

    ReplyDelete

Post a Comment