operation black shorts

Mulla on ollu pula mustista shortseista, koska en oo löytäny mitään kivoja ni on jääny vaan ostamatta. Eilen kattelin randomisti videoita youtubesta ja törmäsin pariinki videoon joissa tehtiin vanhoista farkuista shortsit. Yhdistelin vähä asioita päässäni ja tajusin että mullaha on kahet vanhat mustat farkut kaapissa, että miksipäs en tekis toisista niistä shortseja. Tälläne olis lopputulos, joka onnistu yllättävän hyvin. Koitan vielä löytää jostain jonkun näkösiä niittejä, joita haluisin tonne takataskuihin. Onko jollain jotain havaintoa mistä sellasia saa?
Nyt jatkan huomiseen valmistautumista mm. hyväksymällä sen tosiasian, että mun täytyy heilua koko päivä mekossa vaikka en siitä niin paljon tykkääkkään.

Comments

 1. cyper shopista saa ainaki ja tosi halvalla ! ;)

  ReplyDelete
 2. cybershopista saa ainakin niittei ja sitte niitit.fi nimiselt sivult kans! :)

  ReplyDelete
 3. http://www.cybershop.fi/category/420/irtoniitit tuolta mä oon löytäny :)

  ReplyDelete
 4. Hei! Haluaisin omaan blogiini Blogilistan widgetin jota kautta pystyy liittyä lukijaksi Blogilistalla mutta heidän sivuilla ei ole kuin joku pieni,ruma ja sininen kuvake minkä saa lisätä omaan blogiin! Muilla bloggaajilla on erilaisia ja paljon siistimmän näkösiä kuvakkeita. Ennen oli blogilistalla eri widgettejä mitä sai koodata mutta ei ole enää :o Voitko auttaa? :D Tai jos olisi ohjeita millä saa tehtyä itse sellaisia widgettejä ja laittaa blogiin niin sekin käy! Toivottavasti ymmärsit mitä hain takaa :D

  http://paperimaailma.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. niitä saa ite tehtyä niin, että muokkaa ite kuvan (tai ottaa vaikka jonkun niistä blogilistan vanhoista jos löytää jostain) ja sitten tekee siitä kuvasta linkin siihen samaan sivuun mihin siitä blogilistan kuvakkeestaki pääsis :)

   Delete
 5. niiitte saaa sielt eurokankaaast salost :D ainaki mää oon löytäny sielt

  ReplyDelete
 6. miten teit noi "repeämät# tai noi revenneet kohat noihin? upeeeet!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. tein ne leikkaamalla ja pinseteillä repimällä :) http://www.youtube.com/watch?v=F-xxt6qzuK0 < tossa on esimerkiks jonkun näkönen ohje :D ite ku kattelin aika monta videota ni sekottelin vähä niitä tapoja tehä :)

   Delete
 7. Glitteristä saa! :)

  janinaurora.blogspot.fi

  ReplyDelete

Post a Comment