just another brick in the wallTänää koin kauhun hetkiä matikan kokeessa ku mun laskin lopetti toimimisen ja näytti pelkästään kolmosia jotka ilmesty ja katoili siihe näyttöö iha oman mielensä mukaan. Sen jälkee opettaja laskimella sain kyllä jotenki tehtyä, mutta en oikee osannu käyttää sitä, jote meni ainaki kaks kertaa kauemmin laskea kaikki. En sen säätämisen jälkee sit jaksanu enää ees tarkistaa koko koetta ku pää särki ja oli nälkä ja kaikki oli mun ympärillä kauheen levottomia. Mut jokatapauksessa sain kaikki tehtävät jotenki tehtyä, että toivottavasti saan ainaki lausekkeista jonkun verran pisteitä, ku niistä vastauksista en niinkää tiiä.
Sit enää kemian koe ja kaikki kokeet ykkös vuodelta tehty! Onks teillä vielä paljon kokeita jäljellä?

Comments

 1. kivat kuvat!! :-) mulla olis vielä äikän, terveystiedon ja uskonnon kokeet, ja sitten ykkösvuosi ohi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) se on nii hullua ajatella että sitte ei olla enää ykkösiä!

   Delete
 2. Kerro mulle miten oot saanu tehtyy tän bannerin ?! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. sitä ei iha nii vaa selitetä :DD mutta siis jokane pala erikseen ja koonnu sen toho kaikista yksinkertasimmin selitettynä :)

   Delete
 3. täällä vielä kolme koetta jäljellä, joihin kuuluu kemiaa mantsaa ja matikkaa. kuolen ehkä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. muista tarkistaa laskimen patterit ennen koetta!! kyllä sä selviit noista kaikista ku pidät kokoajan mielessä mikä niitte jälkee odottaa ;)

   Delete
 4. ei enää kouluu ku kotona tehdään loppuprojektia! Jännitän vaan mihin lukioon pääsen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eli toisin sanoen vietät mini lomaa ennen koulun loppua :) mäki olin sillo iha paineissa että mihi mä ja mun kaverit päästään opiskelemaan, mutta onneks kaikki pääsi just sinne mihi haluski :D

   Delete
 5. miten oot tehny tohon banneriin ton kolmion? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en muista iha tarkaa mutta veikkaisin että photofiltressä on sellane kolmio valitsin ja sen vaulla sitte muuttanu kaike sen kolmio ulkopuolelta valkoseks :D

   Delete

Post a Comment