do it because you can


Ulkona on lämmin!! Kuvissa mulla on päällä toppi ja shortsit eikä ollu ees kylmä! Nyt ku vaa pysyis kelit näi lämpiminä ni olis loistava juttu.
Toisessa kuvassa on mun sisko, jolla on omassa blogissaan linkkaa blogisi -postaus, johon on vielä pari päivää aikaa linkata blogeja. Käykää linkkaamassa omanne ja saatatte päästä Kristan top6 blogeihin ;) Tästä pääsee Kristan blogiin.

Comments

 1. mun on pakko kysyä, että onko kameran eessä oleminen ollu sulle aina noin "vaivatonta" ja "luonnollista", kun itse olen sellainen, että viihdyn vain ja ainoastaan kameran takana:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei todellakaa! en vieläkää mitenkään erityisesti siitä tykkää, mut ilmeisesti oon oppinu olemaa vähä luonnollisemman näkönen :D oon oppinu ottamalla ja kattomalla kuvia ja esim nää tän postauksen kuvat musta on otettu jalustalla :)

   Delete
 2. oaah maksaisin vaik mitä et saisin sun virheettömän ihon ja ihanat pisamat! Oot tosi kaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) suosittelen photoshoppia tulee aika paljon halvemmaks ;))) no eiii mäki voisin maksaa kyllä jonkun verran että toi viiru (näkyy ekassa kuvassa) tosta silmien välistä lähtis!!

   Delete
 3. voi vitsi ku ootte nättejä c:

  ReplyDelete
 4. Mulla on pieni ongelma, eli miten saat noi kuvat noin isoiksi ja miten saan kuvista kehykset pois blogissa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://koodiapu.blogspot.fi/2013/03/kuvien-valit-pienemmiksi.html#comment-form < tuolta löytyy!

   Delete
 5. hei sullahan on instagram, miten lisäät sinne kuvia kun sullahan käsittääkseni on lumia? koneella ei ainakaan onnistu..

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://karin-julia.blogspot.com/2013/03/kuvat-koneelta-instagramiin.html < käy tuotla kattomassa :)

   Delete
  2. kaikki menee siihe asti hyvin kunnes kirjotan "caption" kohtaan ne jutut ja painan "save caption" ni sit sihe alapuolel tulee neljä laatikkoo joiden edes lukee "direct link" ja web link" ja "html code" ja "forum BBC code".. niitte alapuolel on sit viel share on fb/twitter painikkeet ja sit kans et "upload another". mitä mun kuuluu tehä :((((

   Delete
  3. Sit sen pitäis olla instagramissa! Mä oon aina siinä vaiheessa painanu raksia :D

   Delete

Post a Comment