Uusia ulkoasuja


Tällästä oon viimeaikoin touhunnu. Tota Veran (oikeenpuolimmainen) blogia muokatessa toi html koodin muokkaaminen oli vähä muutettu ja vaikka se aluks tuntuki vähä hämmentävältä ni loppuje lopuks se teki tosta paljon helpompaa. Veran blogii tuli aika paljon kaikkee mielenkiintosta ku hiiren kanssa siellä kiertelee ;) Käykää kattomassa molemmat ulkoasut ja vaikka kommentoimassa mielipiteitä joko mulle tai tytöille ittelleen :)

Comments

 1. tosi kivoja!:) pyydätkö sä jotain noista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu ne vaatii sen verra kuitenki tekemistä :)

   Delete
 2. kui paljon ne makso ja kuinka kauan ulkoasun tekemisessä yleensä kestää? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 15 euroo ja se aika vähä riippuu. Jos on selvä käsitys mitä tehää ja voin vaa toteuttaa sen ni ei siinä parii päivää enempää mee, mut yleensä kyllä pari viikko mä yhtä teen :) alotan yleensä bannerista ja koska se on blogin yks tärkein osa ni siinä menee eniten aikaa ku pitää kysyä blogin omistajan mielipidettä aina erilaisista versioista ja siinä ite html koodin muokkauksessa ei kauheesti aikaa mee :)

   Delete
 3. juu nii ihmeellist ku se onki!!!!! :DDD

  ReplyDelete
 4. millä sä oikeen muokkaat? :o

  ReplyDelete
 5. pystyisikkö tekee vähän jotain helppipostausta ton uuden html-systeemin kanssa? itellä ei nimittäin toimi mallin suunnittelutyökalu ja nyt en voi vaihtaa blogin fontteja, värejä enkä mitään kun en osaa käyttää sitä uutta systeemiä )-: olis tosi kiva jos pystyisit vähä auttaa tommosissa perusjutuissa !

  ReplyDelete
  Replies
  1. ku meet sinne html koodin muokkaukseen ni se koodi on sama mutta vaa jaettu osiin jotka täytyy avata! :) eli ku siellä reunassa on se musta kolmio ni eka niistä aukasee sen osan jota oot todennäkösesti se mitä oot muokannu :)

   Delete
  2. ahaa! hei kiitti paljon avusta (-:

   Delete
 6. Onks veronica lopettanu bloggaamisen ? :ooo

  ReplyDelete
  Replies
  1. eiku se on vaihtanu vaa osotetta > http://www.veronicakatarina.blogspot.fi/

   Delete

Post a Comment