born to be real, not perfectPhotobucketin kuvat tuli nyt takasin näkyviin! Ei sitä ku 15 päivää odotettu...

Comments

 1. Muokkaatko kuviis photoshopil? Jos muokkaat ni tiiätkö mistä sen sais ladattuu helposti ilmasiks ja sillee ettei tulis mitää viiruksii ? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. muokkaan ja oon ollu rehellinen kansalainen ja ostanu sen :D siit saa aikahyvin opiskelijakortilla alennusta :)

   Delete
  2. okeei :d ootko milt sivult ladannu/ostanu? :)

   Delete
  3. http://www.adobe.com/fi/ < eli adoben omilta sivuilta :) ja sieltä ylävalikosta ku valitsee sen opiskelijoille ja opettajille jutun ni saa sen alennuksen

   Delete
 2. oonko vaa mä ku en nää kuvia esim sun valomaalauspostauksessa? harmittaa koska haluaisin kokeilla ittekki joku päivä ja helpottais jos näkis kuvat siin postauksessa! :)

  ReplyDelete
 3. Sori, moni varmaan ksyy tätä mutta millä koodilla saat noi kuvat noin isoiks? Ymmärrän kyllä jos haluut pitää sen salaisuutena.. Mutta sulla on kiva blogi ja liityin lukijaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oo itseasiassa ikinä kysytty :D mutta siis siihen ei tarvii minkää näköstä koodia. Muokkaan jo kuvanmuokkausohjelmassa ne kuvat ton kokosiks ja postauksen muokkaus vaiheessa ne alkuperäseen kokoon :) Nykyään kun laitan flickrin kautta kuvat sen saa kätevästi kans laitettua kans kun lisää sitä kuvan url:ia niin se näyttää esim tältä: http://farm9.staticflickr.com/8243/8568754393_1c1e51baf6_b.jpg ja siitä sitte ku vaihtaa ton b tilalle cni muuttuu kuvan koko :) siinä saattaa olla kans joku muu kirjain kun b mutta kun siihen sen c:n laittaa ni tulee tän kokosia kuvia ku mulla täällä blogissa on :)
   tulipas pitkä selitys :DD toivottavasti tajusit ees jotain!

   Delete
 4. poistikko ton home made studio tekstin ? ;o vitsi ku en meinaa kerenny lukeen sitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. nyt se on takasin :) siinä oli yks virhe ja en saanu koulussa korjattua sitä joten jouduin palauttamaan sen luonnokseks :D

   Delete
 5. waaautsi, sulla on tosi mageee blogi! jään ehottomasti seurailee :-)

  http://itwillbeyouandi.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Post a Comment