8 facts

Säännöt:
1. Kiitä haasteen antajaa
2. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle
3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi

Kiitos Amanda!
Haastan: Linda, Miia, Viivi, Krista, Lilja, Miro, Emmi & Katri

 photo naapurit_zpsa2f6f811.jpg
1. Mulla on iha parhaat naapurit! Ollaa pienestä asti leikitty aina yhessä ja nyt lukiossa ollaa Nike ja Markuksen kanssa taas tultu paljo läheisemmiks. Se on nii hienoo ku tollasia kavereita oikeesti löytyy. (kuvassa vasemmalta oikeelle: Elisa, Nikke, Krista, minä ja Markus)

 photo 5905_zps8de4f2f5.jpg
2. Muutun tomaatiks iha pienemmistäki asioista. En tiiä yhtää mite saisin mun naama hallintaa. Se on kauheet!

 photo 1992_zps27be9e62.jpg
3. Oon opsikellu ranskaa kohta 3 vuotta, enkä vieläkää osaa niitä iha ensimmäisiä epäsäännöllisiä verbejä mitä opeteltiin. Alotin kasilla ranskan ja lukiossa alotin sen uudestaa alusta. Oon aina jotenki kummasti selvinny ilma, että mä oon ikinä oppinu niitä. Huomenaa ranskan koe (Y)

 photo 5874_zps48190656.jpg
4. Oon muokannu viime hiihtoloman jälkee jokasesta omakuvasta mun otsassa oleva piene arven pois. Tässä postauksessa kolmannessa kuvassa näkyvä naarmu on jättäny siihe sellase ärsyttävän viivan, joka toivottavast joskus viel lähtee pois.

 photo 6862_zps9634988f.jpg
5. Oon vihannu liikuntaa kuudentee luokkaa asti. Kuudenne luokan lopussa pääsin jotenki säbän makuu (sitä nimittäi pelattii varmaa jokane liikkatunti) ja siitä sitte iha kutosen vikoilla päivillä alotin futikse.

 photo 9861_zps4314bb2d.jpg
6. Oon syntyny tasan vuoden mun porukoitten hääpäivän jälkee. Mikäs oliskaa parempi häälahja. 1.7 on kans toine vuoden keskimmäisistä päivistä.

 photo 9332_zps503242dc.jpg
7. Lähdetään Marian, Minnan, Liisan ja Elenan kanssa viidestään Barceloonaan kesällä. En tiiä mite täs yhtäkkii kävi näin, mut sinne ollaan menossa.

 photo 4750_zps0503636c.jpg
8. Sillon ku kaks vuotta sitte alotin blogin pitämisen en olis ikinä uskonu, että tästä tulee näin iso osa mun elämää. Liisa sai mut josksu innostumaan blogeista ja siitä ei sitte kaua kestäny ku tein blogi ja jos oikein muistan, ni samoihi aikoihi Peppi ja Linda teki kans ja heiä kanssa sitte yhdessä kirjoteltiin.

ps. mikää muu kuvista ku eka ei liity mitenkää mihinkää :D

Comments

 1. eikää makke on iha sairaa söpö ! XD

  ReplyDelete
 2. pakko sanoo tohon kakkosfaktaan, mulla on ihan sama juttu! tosi ärsyttävää ja oon kans miettiny mite sais hallittuu mut eipä kai sitä sit saa.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo mäki oon tullu vähä sellasee lopputuloksee näitte kaikkie vuosie jälkee :DD

   Delete
 3. munki on pakko tost kakkosest sanoo et itel on iha sama ongelma!! Mut oon jotenki oppinu pikkasen hallitsee sitä iha vaa ajatuksen voimalla:D Mul toi alko vast joskus seiskalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei siistii mäki haluun oppii!! :o oon tähä mennessä vaa koittanu välttää sellasii tilantei mut se on tosi vaikeeta, jote ei oo kauheest menestystä ollu :D

   Delete

Post a Comment