If my room is clean the internet is probably down

Tänää pääsin jo 11:20 koulusta ja ku päästii kotii iskän kans ni alettii ahkerana siivoomaa. No okei mä siivosin omaa huonettani ja iskä kaikkii muit... Ja koska tarpeeks koukkuu jääny bloggari ei voi ees siivota huonettaa tekemättä siitä postausta, täs on teille nyt pienimuotone postaus mun huoneesta.
Photobucket
Photobucket
Mulla meni varmaa enemmä aikaa siihe salaman kanssa leikkimisee ku ite siivoomiseen koska jostai syystä se oli vähä mielenkiintosempaa. Tälläsestä tilanteesta siis lähetiin eli ei siinä kauheesti ollu ees siivoomist.
Photobucket
Photobucket
Rakastan noit lasei yli kaiken ♥
Photobucket
Siin mun hieno miljoonan alku -säästöpossu, joka on täyn 5 senttisii xd
Photobucket
Mul käytös olevat objektiivit + 18-55mm jol otin tän. Keskimmäine on äitin joku iha ikivanha ja reunimmaiset mun omii.
Photobucket
Photobucket
Mul on sellane tapa et en pysty keskittyy yhe kohda siivoomisee vaa siivoon ain hiuka yht kohtaa ja sit siirryn seuraavaa. Sillo se siivoomine ei tunnu etenevä yhtää ku mikää kohta ei tuu koskaa valmiiks. Ja sit jos täytyy lopettaa siivoomine ja vaik lähtee jonnekki ni en ikinä jaksa siivota loppuu ku tulee takas ja sit ku sitä ei oo siivottu loppuu ni se on helppo sotkee uudestaa. Onks kenelläkää samalaisii ongelmii?

Comments

 1. :)) voisitko tehä jonkun postauksen sun objektiiveista / kuvauksesta ?
  Just vaikka et miten tollasia obeja kannattaa käyttää ja tällee :) ite ostin ton 50mm viikko sit, en oikeen osaa viel käyttää, koska siin ei ollu mitää ohjekirjaa. tai siis osaanhan mä käyttää, mut vois osata paremminkin :d

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://karin-julia.blogspot.fi/2012/10/luovat-kuvatilat.html < tos on ainaki tollane postaus jos on jotai neuvoja :) ja joo voin jossai vaiheessa koittaa saada tehtyy (:

   Delete
 2. AHAHAHAH ihana mimbe XDXD

  ReplyDelete
 3. ihanan avara huone, tommonen iso :3

  ReplyDelete

Post a Comment