Dear Santa...

Aika monella on jo ollu tälläsiä ja päätin nyt sit ekaa kertaa tehä itekki. Tässä siis olis mun toiveet, JOS EN SAIS NOKIA LUMIA 920!!!! <3333 Sain loppujelopuks äiti ja iskä suostumaa ostamaan mulle sen joululahjaks, mut sillä ehdolla etten sais sitte mitää muuta heiltä. Oon sitä niin kauan halunnu ettei mua harmita yhtää etten saa muuta. Nyt ku se vaa viel tulis, ku se on ennakkotilattu ja saan sen heti käyttöö ku se tulee!
Photobucket

1. Ponke's:in pipo. Tällähetkellä lämpeen eniten tolle punaselle, mut noi on kaikki värit kivoja! Näyttää olevan suurin osa väreistä tuolta virallisesta kaupasta loppuunmyyty. Kuva täältä.

2. Adidaksen huppari. Oikeest haluisin sellasen punase jos on valkone tollee samal taval toi kuvio, mut niit ei oo enää missää :( Tää on sit se toine joka on kiva must. Kuva täältä.

3. laskettelulasit. Noi Smithi lasit olis aiva ihana väriset! Hintaa löytyy vähintää tarpeeks ja ei sovi mun taki kans, mut muute rakkaus!! <3 Kuva täältä.

4. kirjoja. Christopher Paolini Perilline-sarjan viimene osa Perintö on ainaki sellane jonka haluun ehdottomast lukee. Ja sit toi Cassandra Clairen Luukaupunki vaikutti mielenkiintoselta ku jostain luin jotain arvostelua.

5. Senheiser CX300 II-kuulokkeet. Yllättävää kyllä oon saanu rikottu kai neljännet tollaset, mut joka kerta oon saanu ne ite rikottuu, joten haluisin edelleen tälläset. Jos jollain on jotkut ehdottomasti parhaat kuulokkeet ni vois jakaa tiedon mun kanssa, ni voisin ehkä harkita jonku muunlaisia. Pitäis nimittäi ostaa nyt jotkut. Kuva täältä.

6. kamerahihna. Oon kadottanu yhen nettikaupan osotteen jossa myytiin aivan ihania kamerahihnoja, mutta tossa nyt yks jonka löysin jostain toisesta kaupasta. Kuva täältä.

Comments

 1. kui paljo se lumia maksaa ? (: ostaaks sun vanhemmat sen kokonaa sulle ? ettet maksa yhtää ite vai?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Soneralta liittymän kanssa 499e ja ilman liittymää 599e :D Mun piti aluks maksaa siit 100 euroo mut ku siit saatii toi alennus ni mun ei tarvii maksaa siit mitää :)

   Delete
 2. Toi Luukaupunki on oikeesti hyvä! Hrmi, kun en oo saanu aikaseksi lukee niitä kolmee muuta kirjaa samasta sarjasta... :)

  ReplyDelete
 3. Miten ja millä ohjelmalla sä oikeen teit ton kollaasin ku oon nähny nii monella tollaasen ja haluusin ittekki tehä mutta oon niin avuton näide juttujen kaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. tää kyseinen kollaasi on tehty photoshopilla, mut kommentista päätellen sulla ei varmaan oo sitä photoshoppia. Sama onnistuu kans esim photofiltrellä :) Siellä avaat sopivan kokose valkose tiedoston sinne ja sit liität siihe noi kuvat sillee et ne on sopiva kokosii ja sopivas kohtaa :DD tälle yksinkertastetusti :D

   Delete
 4. ebaystä löytyy kans noita kamerahihnoja, vieläpä paljon halvemmalla (:

  ReplyDelete
 5. kauvan sulla kesti sen kalansilmän toimitus kun tilasit sen?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. siit on jo aika kauan aikaa jote en tarkkaa muista, mut ei se ainakaa luvattuu toimitusaikaa myöhemmi tullu :)

   Delete
 6. millä kameralla muuten kuvailet? + mitkä objektiivit sulla on? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Canon EOS 600D ja objektiiveja on 18-55mm, 50mm, fisu ja 70-300mm :)

   Delete
 7. kannattaa oikeesti lukee toi luukaupunki ! ja myös ne muut osat, ne on kaikki hyviä :D mä oottelen tässä vaa että saan sen viidennnen osan käsiini

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaa et joku tajuu ostaa sen mun lahjaks! ;)

   Delete

Post a Comment