black and white

Photobucket
Photobucket
Must tuntuu et iha kaikki on menos jonnekki ulkomail nyt syyslomal. Facebook on täynnä päivityksii kaikkie matkoist. Mäki haluun!

Comments

 1. Kurkkaappa mun blogiin, linkitit blogis sinne ja sun blogi pomppas henkilökohtaseks suosikikseni ♥! kiitos ihanasta blogista ja itsestäsi :) hihi!

  http://blumenwies.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Ihana blogi sulla! Sait uuden lukijan! Mulla ois vaa yks kysymys... noi Twitter, We<3it yms linkit on tosi kivoja tossa oikeessa reunassa, et miten sä oot ne tehny? Ymmärrän kyllä jos haluut pitää tiedon itelläs, ettei kaikille sit tuu samaa :-)

  <3: www.sinisdreams.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! ja tein noi seurauslinkit tekemäl kaks kuvaa: toise ton mikä tos on alus ja toise gifi joka on sit toi ku toi aukee. Ja sit laitoin sen nii et ku toho laittaa pääl hiire ni se aukee tollee :DD toi on tosi vaikee selittää :D

   Delete
 3. Tosi kiva tää sun blogis :) muuten selasin vanhempia postauksia ja siellä oli jotain heppakuvia niin onko ne otettu Wiurilan kartanon läheltä? ja sait muuten uuden lukijan!

  ReplyDelete
 4. Jännä, että Applen kellot on noin rajusti eri ajassa kaikki XD

  www.ourlifetroughthelens.com

  ReplyDelete
 5. muokkaatko sä sun kuvat photoshop cs6:sella? jos muokkaat ni onks se helppokäyttönen, entä paljon makso kun hankkisit sen? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo just sillä :) ja se on sillee keskiverto helppo käyttöne jos on jonku verra jo muokkaillu kuvii valmiiks ja ymmärtää esim lsyereist ni sit se on iha ok helppo käyttöne :D osaan itekki käyttää vaa pientä osaa siit mitä voisin ja siin riittää vähä eritasosille käyttäjil haastei! Se koko versio on englanniks et täytyy kans vähä ymmärtää sitä. Ja se makso kai 200 euroo jos oikee muista :D ja kannattaa huomioida et sen saa halvemmal jos on esim opiskelija :D kannattaa ladata se trial ennen ku sen ostaa ni vähä näkee et mite sen käyttämine onnistuu :)

   Delete
 6. miten tos saa noi home, blogger, bloglovin ja kaikki noi tollaset follow jutut tollai vierekkäin? tollai niiku tääl >> http://www.veerruu-timeofmylife.blogspot.fi/
  huomasin et sä oot muokannu sen nii aattelin kysyy sult (:!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo oon muokannu :) ja tein sen nii et laitoin tonne noi kuvat vierekkäi ja sit tein niist kuvist linkit sinne minne se menee :DD

   Delete
 7. hei aattelin sulta kysyä ku näyttää siltä että sä osaat noita html-koodeja käyttää hyvin, että miten saan noi kuvien välit pinemmiks niinku sulla? oon yrittäny jo tosi monella eri tavalla, mutta mikään ei oikein tunnu onnistuvan :D sit satutko tietämään että miten kuvan saa sillee niinku ''tummemmaks'' kun vie hiiren siihen päälle niinku täällä; http://bbringthenoise.blogspot.fi/ toivottavasti ymmärsit ees jotain mun selityksestä ja kiitos jo valmiiks jos ees jaksat yrittää auttaa :D

  sun blogi on muutenki ihana ja aina tosi kivoja kuvia, nättikin olet! :)

  this-life-chose-me.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos kuvissa ei oo reunuksia niitte välien koko menee sen mukaa minkälainen on tekstin rivikorkeus :D mut sulla näyttää olevan siellä vielä ne reunukset, jote ettit sieltä html koodista sellase kohda jossa lukke image-border tai vaan border ja sen luvun muutat nollaks :D ja toi juttu et laittaa hiiren kuva päälle ni se tummuu ni en oo ikinä joutunu sen kanssa tekemisiin koska henkilökohtasest vihaan sitä efektiä, joten en tiiä siitä sanoo mitää :D ja kiiitos (::

   Delete
 8. sul on nii ihana blogi!! mite oot muokannu tän blogi noi hienosti? // Mite sait ton ''Arkiston '' päälle sun kuvan tolle pyöreeks?? vai pitääkse muokata erikseen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon muokannu sen erikseen iha vaa tekemällä tollase pyöreen kuvan ja sit lisäämällä sen toho kohtaan gadgettina :)

   Delete

Post a Comment