SÄHKÖT TAKASI KIITOS!

Photobucket
Sähköist ei oo ollu tietoo koko päivää ja joku varotti ettei ne huomennakaa saapuis! Toi myrsky kaato ihä järkyttäväst puit ja aamul kaikki maisemat näytti vähä erilaiselt, ku mökilt kattos ulos. Ei kiva juttu. Meiän perheelle tä sähköttömyys on aika tuttu juttu, koska meiä mökillähä ei oo sähköjä. Mut silti, emmä oo ikinä koton ollu ilman sähköi näin kaua. Just ku olisin halunnu päästä laulamaa SingStarin Suomisuosikkia, joka saatiin lahjaks. Mä palailen sitte joskus ku saadaan sähköt takas, et voin ladata koneen, koska täst loppuu iha just akku.

Comments

 1. me saatiin neljä tuntii sitten takasin ja oli kyllä kauheet 10 tuntia... toivon mukaan teki saatte sähköt pian :)

  ReplyDelete
 2. sun blogi on kiva :)

  sitku saat sähköt takas ni voitko neuvoo et miten sait ton linkin tollee et siihe ei tuu sitä bloggerin normaalii lukijajuttuu? tai osaan muute laittaa ite mut mist löysit sen linkin et se oikeestii toimii :o

  PLIIIIIS KERRO :)

  ReplyDelete
 3. voitko pliis kertoooo ton? ^

  ReplyDelete
 4. anonyymi anteeks unohdin kokonaa vastata! mut siis mä oon tehny sen niin et oon kopioinu jostai ton blogger kuvan ja lisänny sen photobuckettii. Sit oon lisänny sen kuvan HTML coden sieltä ja vaihtanu siitä sen linkin osotteen toks mun blogin seuraamisjutun osotteeks :)

  ReplyDelete
 5. mut mist löysit sen seuraamisjutun osotteen? :oo
  ku mul ei toimi se!

  ReplyDelete
 6. anonyymi bloger bannerista painaa siit lue kohasta ja siit kopioi sen

  ReplyDelete
 7. hei sori oikeesti xdxd mikä blogger banneri? jos viel tähän vastaat ni sit tajuan!

  ReplyDelete
 8. tajusin jo, kiitos paljon avusta :)

  ReplyDelete

Post a Comment