5+5 movies

Colombiana
Photobucket
Cataleya on Kolumbialainen tyttö, jonka isä on iso rikollinen kotimaassaan. Hänen pomonsa Don Luis määrää kuitenkin Cateleyan ja tämän perheen murhattavaksi isän tekemän virheen takia. Cataleya, joutuu todistamaan perheensä murhan, mutta pääsee pakoon Don Luisin miehiä. Hän karkaa setänsä luokse Yhdysvaltoihin ja kouluttautuu palkkamurhaajaksi. Kasvettuaan aikuiseksi hän alkaa etsiä Don Luisia, jotta voisi murhata tämän kostoksi.

Fast Five (Fast And Furious 5) 
Photobucket
Brian ja Mia auttavat Domnicin pakoon hänen jouduttua vankilaan. He tapaavat vanhan ystävän, joka tarjoaa heille autojen varastamis keikkaa. Brian, Dom ja Mia suostuvat ottamaan keikan, mutta keikan aikana heille selviää, että sen tarkoitus olikin sirun varastaminen. Autoja varastaessa kolme agenttia saa surmansa rikollispomon toimesta, mutta poliisit eivät tiedä sitä, joten jahtaavat Briania, Domia ja Miaa. Brian, Dom ja Mia kyllästyvät juoksemaan poliiseja karkuun ja päättävät ryöstää agentit murhanneen rikollispomon Reyesin rahat. He keräävät ryhmänsä yhteen ja toteuttavat suunnitelmansa.

Source Code
Photobucket
Kapteeni Colter Stevens saa vakavia vammoja ollessaan armeijan palveluksessa. Häntä halutaa kuitenki käyttää hyväksi Source Code nimisessä kokeessa. Hänet laitetaan historianopettajan ruumiiseen, joka oli junaonnettomuudessa. Laitteen avulla hän voi elää toisen ihmisen elämän viimeiset kahdeksan minuuttia aina uudestaan ja uudestaan tiettyyn pisteesee asti. Joku on laittanut pommin junaan, jossa historianopettaja oli ja Stevensin tehtävä on selvittää missä pommi on ja kuka sen on tehnyt.

Limitless
Photobucket
Juoppo kirjailia Eddie Morra tapaa entisen vaimonsa veljen Vernonin, joka antaa hänelle ihmepillerin. Pilleri vaikutta ihmisen aivoihin, niin että se 20% prosentin siasta toimiikin 100 prosentilla. Pillerin vaikutuksessa hän saa helposti kirjoitettua kirjansa loppuun. Eddie hakee Vernonilta lisää pillereitä, mutta Vernon on kuollut joten hän ottaa ne ja lähtee karkuun itse soittamiaan poliiseja. Hän tajuaa kykyjensä riittävän muuhunkin kuin kirjan kirjottamiseen ja ryhtyy sijoittajaksi. Eddie onnistuu moninkertaistamaan omaisuutensa parissa päivässä ja yks korkea-arvoisimmista sijoittajista haluaakin hänet töihin. Lääkkeellä on kuitenkin hintansa ja Eddie alkaa saamaan muistinmenetyksiä, eikä muista viimepäivistä mitään. Hän saa selville, että kaikki muut paitsi yksi Vernonin asiakkaista ovat kuolleet. Juuri se yksi seuraa häntä ja melkein murhaakin.

Honey 2
Photobucket
Kakkos osa Honey leffalle, mutta ei oikeastaan mitenkään liity edelliseen osaan. Maria on vapautunut vankilasta ja palaa takaisin kotikulmille. Hän pääse töihin tanssi studiolle siivoamaan ja pian hän onkin jo osa uutta tanssiryhmää. Hänen entinen poikaystävänsä osallistuu ryhmänsä kanssa tanssikilpailuun ja Maria haluaa näyttää ex-poikaystävälleen hänen ryhmänsäki osaavan tanssia, joten hekin osallistuvat kilpailuun.

+ 5 leffaa jotka haluisin nähä
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketTrailereihi pääsee kuvaa painamalla.

Comments

Post a Comment