Canon EOS 600D

Photobucket
Oon suunnitellu jo aika kaua, et haluun kameran ja nyt sit ku saan vielä palkan ni saisin ostettuu sen. Oon nyt jo melko vakavasti päättäny et ostan ton Canon EOS 600D, vaikka alunperin sunnittelinki Canon EOS 550D:tä. Jos ostaisin ton 550 ni rahaa jäis vähä enemmä yli ja voisin ostaa vaik jonku salama tai objektiivin sen kaveriks, mut sit taas tykkään tosta 600 kääntyvästä näytöstä. Toi 600 on kans uudempi, joten siinä oletettavasti on uusia ominaisuuksia ja muutenkin kehittyneempi. Oon aika monelta kysynykki mielipiteitä siitä ja pelkästään positiivista palautetta on tullu.

Olisko viel jotai viimehetkien negatiivista tai positiivista palautetta vaikka kummanstaki kamerasta?

Comments

 1. misooot töis et saat palkkaa niinku et onks sul joku osa-aikanen ? :)

  ReplyDelete
 2. mul on ainaki ittellä toi 600d ja tykkään tooosi paljon! toi kääntyvä näyttö on tosi kätevä eikä ainakaa mee naarmuille vaik kamsu oiski laukun pohjal koko päivän hehe:-) ja sit jos noit kuvii vertaa 550deel otettuiin nii ne on jotenki värikkäämpii ja parempi laatusen olosii en sit tiiä...sit siin tosiaa on pari uudistusta ja näin päin pois, suosittelen et ostat ton 600d:n kyl! ainahan on niit erillaisii pakettei mis on toi 600d runko ja sit joku erilainen objektiivi ku toi perus 18-55mm jos et sil jaksa kuvailla:-) olipa sekava kommentti huhhuh /julia

  ReplyDelete
 3. anonyymi Olin/oon töis Joensuun Kartanon puutarhapuolella ja en oikee tajuu noist jutuist mitää mut mun tunti palkka on 6 euroo :D Iskä on siel tilanhoitajana joten mä niiku sitä kautta saan kutsun (tai joskus kutsun itet itteni) sinne töihi ja sit mulle maksetaa palkka kuukaude lopus samaa aikaa ku muillekki työntekijöille :)

  ReplyDelete
 4. Ihana blogi sul, oon seuraillu tätä jo jonkin aikaa :)

  ReplyDelete
 5. julia Tota naarmuuntumis juttuu en tajunnukkaa, mut sen verran oon kyl tätä vanhaaki kameraa kantanu just siel lauku pohjal et toi on kyl tosi hyvä juttu :D Ei toi mitenkää sekava ollu! Just hyvä!!

  ReplyDelete
 6. aili Kiitos paljon! Tollasii kommenttei on aina kiva saada :)

  ReplyDelete

Post a Comment